Családi délutánnal nyitott a Kresz-park

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 22., szombat •
Új bicajokat és gokartokat is kaptak a gyerekek.
Családi délutánnal nyitott a Kresz-park

Az ünnepélyes megnyitón Hende Csaba, országgyűlési képviselő jó hírekkel szolgált, mivel bejelentette, hamarosan megújul a szombathelyi víztorony és környéke,valamint köszönetet mondott Sátory Károly képviselőnek, hiszen neki köszönhető, hogy végre felújítják az építményt. 500 millió forintból újul meg a környék és nemcsak a város emblematikus épülete lesz az új a környéken, hanem kávézó is nyílik majd.

Puskás Tivadar polgármester már arról beszélt, hogy a park úthálózatát és járdáit is felújítják, hiszen rengeteg gyermek tanulja itt a közlekedés szabályait.

Sátory Károly, a 10. választókerület képviselője hozzátette, 10 gokarttal és 10 kerékpárral újult meg most az eszközpark, aminek a költségét a képviselői keretéből finanszírozták. Továbbá cserélték a megrongálódott Kresz-táblákat és újakat is kihelyeztek.

Az új járgányokat a gyerekek a szombat délutáni Kresz-park nyitón már ki is próbálhatták. Kresz-totó, kirakó, kézműves foglalkozás, ügyességi gokart és kerékpárverseny és karate-bemutató várta a családokat a Kresz-parkban.

A Kresz-park októbert 15-ig várja a gyerekeket.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére