Charlie koncert, sörkülönlegességek és hamisíthatatlan ír hangulat

Szerző: frisss.hu - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. május 25., csütörtök •
Hamarosan elstarol a II. Savaria Sörfesztivál.
Charlie koncert, sörkülönlegességek és hamisíthatatlan ír hangulat

Már nem kell sokat aludnunk, hamarosan indul a II. Savaria Sörfesztivál, melyet idén is a szombathelyi ŐrvidékHáz szervez. Ennek a beharangozóját tartották csütörtök délelőtt.

Bár sok újítás lesz a tavalyi évhez képest a helyszín változatlanul a Történelmi Témapark marad. Jó hír, hogy ezúttal nem három, hanem négy napon keresztül adhatjuk át magunkat a sörös bulinak, ami június 15-19-ig tart majd.

Idén három sátor várja a szórakozni vágyókat, mindegyikben más sörök és zenei stílus kap főszerepet. A péntek este sztárvendége Charlie lesz, de fellép még Holdosi Attila a Kulhay-fivérekkel, Horváth Meggie, a Clap4What, The Crazy Rouges, az Albatros, a Mokka Tribute Band, Green Fields DJ Shepard, DJ Netzpál, DJ Szunyog, Peltzer Géza, a Jump, Matyi és a Hegedűs. Emellett még jobban felpörgeti majd a hangulatot a Fúvószenekari találkozó, ahol a környék hét fúvószenekara is fellép.

Szombathely ír hagyományai is megjelennek a rendezvényen, hiszen ha június 16, akkor Bloomsday. Ezen a napon a városban köszönthetjük Pat Kelly-t, Írország magyarországi nagykövetét is. A fesztiválon nemcsak ír sörkülönlegességeket kóstolhatunk meg, hanem elmerülhetünk a szigetország gasztronómiájában, és művészetében is.

A rossz idő miatt sem kell aggódnunk, mivel három nagy sátorban 2500 főnek lesz lehetősége ülve, kulturáltan sörözni.

Idén még több fajta sör közül választhatunk, a klasszikusoktól egészen az ínyenc nedűkig. Rugalmas lesz a kiszolgálás, mobil sörcsapokat állítanak fel a kertben, valamint a beléptetés is egyszerűen zajlik majd. 

A napi bontásért kattintsatok IDE!

közösség

további frisss

lap tetejére