Burkolatjavítás miatt van torlódás és forgalomkorlátozás a Dolgozók útján

frisss, aszfaltalap.hu • 2019. augusztus 12., hétfő •
Augusztus folyamán több időpontban lesz korlátozás a munkálatok miatt.
Burkolatjavítás miatt van torlódás és forgalomkorlátozás a Dolgozók útján

A 8901-es Szombathely-Bucsu összekötő út, Dolgozók útja – Kassák Lajos utca csomópontjának környezetében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkavégzés 2019. augusztus 12-én, hétfőn, augusztus 14-15-én, szerdán és csütörtökön, valamint augusztus 21-22-én, szintén szerdán és csütörtökön 7:30 és 17 óra között zajlik, forgalomkorlátozás mellett.

A Szombathely-Bucsu összekötő úton a munkálatok ideje alatt sebességkorlátozásra és a Dolgozók útja forgalmának váltakozó irányú haladását elősegítő tárcsás forgalomirányításra számíthatnak a közlekedők. 2019.08.12-én, hétfőn a  Kassák Lajos utcából nem lehet kihajtani a Dolgozók útjára, illetve a Dolgozók útjáról a Kassák Lajos utcára. Terelőútként a posta és Penny Market közötti útcsatlakozás vehető majd igénybe, melyet információs táblákkal jeleznek a helyszínen. A munkavégzés ideje alatt a térségben torlódásokra számíthatnak az arra közlekedők.

A munkálatok ideje alatt az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

közösség

további frisss

lap tetejére