BMX-szel Szombathelyen és a telefonok lelkivilágán át - Savaria youtuberei 1. rész

NagyRobert • 2016. október 27., csütörtök •
Rögtön korhatáros tartalommal kezdünk!
BMX-szel Szombathelyen és a telefonok lelkivilágán át - Savaria youtuberei 1. rész

A Youtube az az univerzális felület, ahol mindenki önjelölt sztárrá avanzsálhat, a nép meg majd eldönti, hogy feliratkozik, vagy sem. Ebben a sorozatunkban bemutatunk pár szombathelyi YouTube csatornát, a jobbak és a rosszabbak közül is, szóval, ők Savaria vloggerei:

Elsőként Bolli Bmx és az ő csatornája kerül terítékre, ami minden szempontból egy hálátlan feladat. A vlog alap koncepciója a BMX életérzés, de ezen kívül is van bőven olyan mellékes tartalom, ami tud szórakoztató lenni.

Persze a csajok és a srácok a lazaság mellé egy jó adag trágár szókimondást is betoltak a közösbe, de pont ettől lesz életszerű és hiteles az egész. Nincsenek túljátszva a szerepek és túlgondolva a szövegek, a történet mindig halad, bár néha áldozatul esik egy okostelefon, vagy valami.

Azért Bolliék összes videóját nem néztük végig, de az erősen kontraszelektált mezőnyön is érződött, hogy szeretnek bringázni, trükközni és videózni - szóval nézőként is jön a flow. Ezzel együtt korántsem tökéletes a dolog. Rengeteg apróbb hibája van, de itt legalább látszik a fejlődés és az igény, hogy mindig jobbat adjanak a nézőknek.

Bolli csatornája az a fajta, amire már megéri feliratkozni. Tőlünk jár nekik az öt backflip a három és félből a dokumentarista, extrémsportos websorozatra. Aki pedig tud olyan szombathelyi vloggert, aki érdemes a bemutatásra, írjon nekünk az info@frisss.hu címre!

közösség

további frisss

lap tetejére