Bizony nagyon jó dolog gyereknek lenni

Frisss - fotó: Bodorkós Máté, Tóth Arnold • 2017. május 27., szombat •
Főleg akkor, ha az ország legnagyobb gyermeknapjára látogattunk ki a Sportligetbe.
Bizony nagyon jó dolog gyereknek lenni

Az ŐrvidékHáz és a Gasztrotrió közös szervezésében hozták tető alá az idei gyermeknapi rendezvényt. A Sportligetben pedig minden volt, amire ilyenkor szükség van: ugrálóvár, körhinta, vattacukor a gyerekeknek, míg az idősebbeknek a hűsítő sör és a finom kolbászok. A méretét és a programok sorozatát elnézve megérdemelten illethetjük az ország legnagyobb ilyen jellegű rendezvényének.

Egy kellemes családi futással indult a nap, ahol egy-egy szülő és gyermek alkotott közös csapatot. Ezt követően Hende Csaba országgyűlési képviselő mondta el köszöntőjét és egyben megnyitotta a rendezvényt. Az ŐrvidékHáz igazgatója, Farkas Csaba is üdvözölte az érdeklődőket és örömét fejezte ki, hogy a forróság ellenére sokan kilátogattak már délelőtt is.

A délután folyamán katasztrófavédelmi, rendőrségi bemutatókat láthattunk, majd huszárok is elkápráztattak bennünket. Hogy mennyire színes programokkal készültek a szervezők jól mutatja, hogy zenei, táncos és családi műsorok váltakozva szórakoztatta a közönséget.

Aki pedig hátat fordított a színpadnak sem unatkozott, hiszen több körhinta, ugrálóvár is rendelkezésre állt. A szülők pedig autókban gyönyörködhettek, miközben kortyoltak egyet a hűsítő sörből.

A szombati nap alapján elmondható tehát, hogy valóban nem túlzás azt állítani, hogy városunk Sportligetében van az ország legnagyobb gyermeknapi rendezvénye.

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére