Berki 50 árnyalatát már videó formában is megkaphatjuk

Frisss - fotó: giphy • 2017. január 15., vasárnap •
Amikor azt hitted kifogyott az ötlettár, mindig előrukkolnak valamivel a celebek...
Berki 50 árnyalatát már videó formában is megkaphatjuk

Ugye Te is nap, mint nap követed a televízióban folyton feltűnő magyar sztárokat? Hol egy főzős műsorban, máskor egy reality-ben tűnnek fel. Egy rendkívül leleményes ötletgazdának köszönhetően már a csapból - vagy jobb esetben a számítógépeden, mobiltelefonodon - köszönt fel téged az ügyeletes celeb. Teljesen mindegy, hogy milyen apropóból, de megrendelheted Berki Krisztiánt, L.L. Juniort, Aleska Sáfrány Emesét vagy épp Cinthya Dictatort. Ha egyedi esküvői, születésnapi jókívánságot küldenél, akkor a merítési lehetőség korlátlan.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy merő felebaráti szeretetből, kedvességből, esetleg a rajongók iránti tiszteletből fáradnának a celebek, akkor mindenkit megnyugtatunk: kemény forintokat kell leszurkolni az üzenetért.

Vannak, akik énekkel kívánnak sok boldogságot, mások csak szavalnak egy sort, a lényeg ugyanaz. Új felületre törtek be az ismert, vagy épp közismert hírességek. Mielőtt fejvesztve rohannánk megrendelni a Berki-Zámbó Krisztán páros egyikét, elővigyázatosan tegyük. A két celeb ugyanis ütős árat szabott meg a jókívánságokért cserébe. 

Egy kis kedvcsináló:

Sáfrány Aleska Emese szöveges üzenetéhez már 8 000 forintért hozzájuthatunk. Berki Krisztián szöveges kívánsága 50 000 forintunkba fáj. Míg az eddigi csúcstartó a rapper Dynamic, aki több kategóriában is hódít: a megzenésített vers vagy szöveges üzenetért 51 000 , míg a zenés vagy énekes produkcióért 60 000 forintot kell fizetni.

közösség

további frisss

lap tetejére