Bereczki Zoltán Szombathelyre jön!

kg Fotó: Hornyák Emőke • 2016. február 29., hétfő •
A színész, énekes, zenei producer március 12-én 19 órától az AGORA - Szombathelyi Kulturális Központban lép fel.
Bereczki Zoltán Szombathelyre jön!

Meggyesi Gábor, a Frisss FM műsorvezetője készített interjút Bereczki Zoltánnal, aki elmondta, hogy a Centrál Színházban most ünnepli az 1 éves születésnapját A lepkegyűjtő című darabnak, ami hamarosan eléri az 50. előadást. A produkció előtt háromszor látogatott el egy börtönbe, ahol a rabokkal is beszélgetett, meghallgatta a történeteiket. Bár megrázó volt, de erősen hatott a megformált karakterre, Freddie-re.

Aztán a zenéről esett szó, ahol kiemelte, hogy „a zene az bennem van, nem tudok nem énekes lenni”. Az első szólólemeze 2000-ben jelent meg, és azóta is folyamatosan zenél. Ennek a kiteljesedése, a mostani helyzete, hogy egy komoly csapattal áll színpadra már két éve. Az Illúzió koncertet, amelyet pár nap múlva láthat városunk közönsége is szeptemberben kezdték el. Szombathelyen Veres Mónika (Nika) lesz a vendége. Nika vokalistaként dolgozott a különböző produkciókban, és Zolinak már akkor is tetszett az énekes profizmusa, hangja. Nagyon örül neki, hogy már 2 éve állandó vendége a műsornak. Egyébként Váczi Eszterrel is lépett már fel az Illúzióban, Budapesten. Mindkét hölgyet nagyszerű embernek és előadónak tartja.

Március 12-én az érdeklődőket nagyszerű dalok várják, valamint olyan slágerek, amiket csak Nika énekel. Lesznek ismert zenék, és olyanok is, amik annyira nem elterjedtek, de élvezni fogja a közönség. Az eddigi visszajelzések alapján nagyon sikeres az Illúzió turnéja.

A jövőbeni terveiről is beszélt a színész: régen dolgozott stúdióalbumon, úgyhogy ennek az előkészületei zajlanak most. Hívogatják egymást a zenei producerével, tervezési fázis van. De lelkesek, és idén biztosan elkészül a lemez.

Végül a kislánya, Zora került szóba. Megtudtuk, hogy boldog gyerekkora van, mindenféle dolgot kipróbál, éppen zenél az iskolájában. A kislánynak nagy vágya volt, hogy a furulyáról áttérhessen a dobra. Ebben a korban ezt még nem szokták, de engedélyt kapott. Emellett nagyon jó ritmusérzéke van. Az apuka azt szeretné, hogy Zora boldog legyen, nem erőszakol rá semmit, és nem is beszél a dolgok ellen. Nyitva lesznek az ajtók, minden a kislányra rá lesz bízva.

közösség

további frisss

lap tetejére