Békülés, megértés, harmónia - ezt hozza a szerda

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 19., szerda •
A mérlegek váltsanak stratégiát, ha nem megy egy probléma megoldása, a Halak menekülnének a munka elől, de ne tegyék! Nézze meg, Önnek mit hoz a szerda.
Békülés, megértés, harmónia - ezt hozza a szerda

Kos: Itt az ideje kibékülnöd valakivel. Hidd el, ez ma sokkal egyszerűbb lesz, mint azt gondolnád. Valahogy ma könnyebben engeded el a régi sérelmeket, és könnyebben fedezed fel, hogy az, aki bántott teljesen megváltozott, és teljesen megbánta a tetteit. A szerda ideális alaklom a továbblépéshez és ahhoz, hogy felfedezd: milyen sokáig ragadtál bele a régi vágyaid mocsarába. Vedd észre: Új helyzetek, új lehetőségek vannak az életedben, amelyekhez már új vágyak is csatlakozhatnak, ha hagyod.

Bika: Fontos tudatosítanod magadban, hogy nem mindenki bölcs a környezetedben. nem, nem arra kérlek, hogy ítéld meg a barátaidat, munkatársaidat és ismerőseidet. Arra kérlek, hogy tartsd észben: Nem feltétlenül van igazuk. Például nem látnak a jövőbe. Tehát amikor arról spekulálnak, hogy ez vagy az a dolog így alakul, és ez vagy az az ember ilyet vagy olyat válaszol egy felvetésedre, akkor kérlek ne vedd őket komolyan. Nem jósolnak, csak tippelnek. És ez nagy különbség.

Ikrek: Miközben azt hiszed, hogy az időzítés nagyon fontos, a csillagok egy igen egyszerű dologra hívják fel a figyelmedet: A legjobb idő most van. A legjobb hely itt van. Ma azt kell gyakorolnod, hogy ne húzd az időt, és ne akard taktikusan felépíteni a helyzeteket, hanem egész egyszerűen vágj bele. Itt és most van a legjobb idő és a legjobb hely. Nem lesz másik idő vagy hely arra, hogy kimondd a szavakat, amiket ki kell mondanod, vagy megtedd a dolgokat, amelyeket meg kell tenned.

Rák: Úgy érzed, hogy végre megtaláltad azt, aki igazán megért téged. Úgy érzed, végre valóban olyanok között lehetsz, akik figyelnek rád, és akik szeretnek téged. Hogy miért nem vagy mindig ezzel a társasággal? Hát ez nagyon jó kérdés. Ma számtalan helyzetben gondolkodsz el azon, hogy vajon megtaláltad-e a számodra legjobb társaságot, és vajon a helyeden vagy-e. A Válasz erre a kérdésre igen egyszerű: Úgy tűnik, egyre közelebb vagy ahhoz, hogy megtaláld a számodra legjobb környezetet.

Oroszlán: Szerdán végre átbillensz az egyik állapotból a másikba. Ma a nemszeretem állapotokból érkezhetsz meg a boldog és megelégedett állapotodba. Persze ehhez kell némi külső hatás és kell némi segítő társaság is. Ma olyan emberekkel vedd körül magadat, akiktől vidámabb és elégedettebb leszel, azokat pedig kerüld, akik csak felhúznak, vagy elkeserítenek. Az ellendrukkerekre igazán nincs szükséged. De te se legyél ellendrukker mások számára!

Szűz: Mit tesznek a legjobb tanácsadók akkor, ha már semmilyen tanácsot sem tudnak adni? Talán eszedbe sem jut a válasz, olyan egyszerű: Nos ebben a helyzetben egy igazán jó tanácsadó elhallgat. Úgy tűnik, hogy ma valaki a környezetedben egyszerre érzi magát szerencsétlennek, és nálad sokkal okosabbnak, ennek pedig az a vége, hogy tanácsot kér, majd elmagyarázza, hogy miért hülyeség a tanácsod, és újabb tanácsot kér… Nem kell belemenned ebbe az ördögi körbe!

Mérleg: Ha valamit már régóta nem sikerül megoldanod, akkor itt az ideje a stratégiai változtatásnak. Azt, amit eddig nyíltan és szemből nem tudtál elintézni, most érdemes lenne egy kicsit más irányból, kevésbé egyértelműen, több trükkel és csellel megcsinálni. Ne felejtsd el: A trükközés önmagában nem jelent semmi rosszat. A rossz az, ha tisztességtelen trükköket vetsz be, Amíg megmaradsz tisztességesnek, addig egy kis csel belefér. Hogy hol a határvonal? Azt ma pontosan érezni fogod.

Skorpió: Az összefogás ereje bámulatos meglepetéseket okozhat neked. Az összefogás erejét ma többféle helyzetben is megtapasztalhatod, és a legjobb az lesz benne, hogy többnyire ezt kérned sem kell, hanem egyszerűen csak magától kialakul. Hagyd, hogy mások csatlakozzanak hozzád mindenféle helyzetekben és programokban, és azt is hagyd, hogy megmutassák: Milyen sokat tehetnek érted. Nem kell neked minden helyzetet megoldanod. Valóban nem.

Nyilas: A századik kérdést már nincs értelme feltenni. Mondjuk az azt megelőző kilencvenet is felesleges megkérdezni. Ha valamit nem értesz meg az első egy tucat magyarázatból, akkor azt nyugodtan elengedheted azzal a megjegyzéssel, hogy végül is nem kell mindent megérteni. Lehet, hogy egy kis rejtély, egy is misztikum jól jön időnként. Nem gondolod? Hidd el, ma nem azért nem érted a magyarázatokat, mert buta lennél, hanem azért mert most még nem megfelelő a helyzet a megértéshez.

Bak: Ha mindenki ellentmond neked, akkor mit teszel? Átállsz a tömeghez, vagy megmaradsz a saját oldaladon? Nem tudom megmondani kategorikusan előre, hogy melyik lesz a jó döntés, mert vannak pillanatok, amikor a tömegnek van igaza, és te tévedsz, meg persze olyan is van, amikor a te dolgod az, hogy megmutasd: ők látják rosszul a helyzetet. A mai napod azon múlik, hogy megtanulod-e felismerni, és elkülöníteni ezt a két helyzetet egymástól?

Vízöntő: Bár alapvetően te vagy a vizionista, aki előre látod, hogy mi lesz, vagy, hogy mit kellene tenni, ma valaki más látja meg ezeket a pozitív lehetőségeket a jövőben. Talán kicsit meg is ijedsz mások jövőképeitől, pedig a feladatod most nem ez, hanem az, hogy haladj ezekkel a képekkel. Ha ma valaki arról a látomásáról beszél neked, hogy hogyan látja a jövőjét vagy a jövőtöket, akkor kapcsolódj be ebbe a látomásba, és nézd meg: Te mivel tudod kiegészíteni mindezt.

Halak: Ne menekülj a munka elől! Igen, lehet, hogy látszólag jobb lenne átszervezni, és későbbre halasztani, vagy másra bízni. Igen, talán most még azt hiszed, hogy nincs ehhez erőd, és nem is szükséges. De valójában ez mind nem igaz. Valójában könnyen, gyorsan, és a fejedben lévőnél jóval egyszerűbben meg tudod tenni, amit tenned kell. Ha pedig végzel ezekkel a feladatokkal, az nagy sikereket, és nagy előrelépést tartogat neked.

közösség

további frisss

lap tetejére