Bazi nagy lagzit csaptak a gólyák (képgalériával)

vkriszti-HCs • 2015. március 02., hétfő •
Hétvégén kiderült melyik iskola gólyaosztálya a legjobb. A Városi Gólyaavatón négy iskola csapata mérette meg magát egy fergeteges lakodalmi vetélkedő keretében.
Bazi nagy lagzit csaptak a gólyák (képgalériával)

A Városi Gólyaavató alkalmával immár negyedszerre választották meg az év gólyaosztályát. A vetélkedőn a Kanizsai Dorottya Gimnázium, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola (Orlay), a Savaria Szakképző Iskola és a Nagy Lajos Gimnázium diákjai vettek részt.

A 4. Városi Gólyaavató témája a "Bazi nagy lagzi" volt, de a vetélkedő érdekességét az adta, hogy minden osztály más-más kultúra lakodalmas szokásaival készült. A KDG-s csapat Bazi nagy görög lagzit tartott, az Orlay India lakodalmas világába kalauzolta el a nézőket. Talán a Savariásoknak volt a legkönnyebb dolguk, ugyanis ők Magyaroszág hagyományait képviselték, az NLG pedig Japán világát varázsolta a küzdőtérre.

A különböző vicces feladatok sorozatának végére aztán kiderült, melyik osztály viheti haza magával a kupát. 

Első helyen a Kanizsai Dorottya Gimnázium végzett, a második helyen a Nagy Lajos Gimnázium, a bronzérmet az Orlay vitte haza, míg végül, de nem utolsósorban a negyedik helyen a Savaria csapata végzett.

Nem hiába volt lagzi az esemény témája, a nyertes csapat vőlegényjelöltje végül a trófea mellett a menyasszonyt is megszerezte, akivel egy szerzetes adta össze.

A vetélkedők látványa mellett a szünetben Nagy Jonathan, szombathelyi illúzionista kápráztatta el a közönséget, és fellépett a Movement Academy is. Kokas Gergely koreográfus a nézőket is megmozgatta interaktív táncbemutatójával.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére