Báli és farsangi sminkötletek Markó Éva sminkmestertől

Szerző: Markó Éva Fotó: BenkŐ Péter/Luxfoto • 2017. február 10., péntek •
A báli smink esetében egy füstös szem vagy intenzívebb make up illik az alkalomhoz.
Báli és farsangi sminkötletek Markó Éva sminkmestertől

Javában pörög már az idei báli és lassan farsangi szezon is, így akik még nem jártak ilyen eseményen, azoknak fontos szempont, hogy milyen ruhát válasszanak, milyen legyen a frizurájuk és a sminkjük. Az utóbbiakat célszerű a kiválasztott ruhához igazítani, színe, tónusa, megjelenése passzoljon hozzá, így érdemes ezt a sminkessel leegyeztetni.

Fotó: Benkő Péter/Luxfoto

A báli smink esetében egy füstös szem vagy egy intenzívebb make up illik az alkalomhoz. Farsangi bál esetében szárnyalhat a fantáziánk, itt sokkal több ötlet is megvalósítható.

Fotó: Benkő Péter/Luxfoto

A képen látható menta ruhához egy a pávatoll színeire jellemző, szemre és arcra konvertált fantáziasminket terveztem meg. Amikor a smink elkészítésénél teljesen „szabad kezet” kapok, akkor az összes olyan díszítő,  látványos, csillogó effektust szívesen felhasználom, amitől a végeredmény igazán ragyogóan hathat. Ilyenkor előszeretettel használom a swarovski kristályokat, a különböző kristály hatású csillámokat, amelyektől kimondott ragyogást tudok elérni, hiszen ebben az évszakban csillogni kell, kitűnni a tömegből.

Fotó: Benkő Péter/Luxfoto

Ebben a báli és farsang időszakban külön örülök annak, hogy felhasználhatok nem mindennapi kellékeket, mint például ezt a pávatoll színezetű műszempillát. Minden hölgynek azt tanácsolom, legyenek bátrak, csillogjanak az estélyeken. 

Smink: Markó Éva - www.sminkcsoda.hu

Fotó: Benkő Péter - Luxfoto

Ruha: Hérincs Edit- Borostyán Esküvői Szalon

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére