Bajoros Oktoberfesttel varázsol Münchent a Csótó partjából a Deck

[x] - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 10., hétfő •
Egy igazi nagy dobás még az új étlap előtt.
Bajoros Oktoberfesttel varázsol Münchent a Csótó partjából a Deck

Egy sorozat részeként érkeznek Szombathelyre a bajor konyha ínyencfogásai és belekóstolhatunk a kézműves sörök legjavába is, méghozzá a Deck Bistroban. Október huszadikáig tart az Oktoberfest, így aki egy kicsit Münchenben szeretné érezni magát, annak itt a helye.

A kínálatban olyan klasszikusok is helyet kaptak, mint a bajor sörperec, vagy a bajor grillkolbász mustárral, de aki valami extrábbra vágyik a söre mellé, annak ott a sörben pácolt csülök szalonnás savanyúkáposztával és zsemlegombóccal, de érdemes kipróbálni a bajor burgert is, amit a Leberkäse (húskenyér), a savanyú káposzta és a cheddar sajt tesz egészen különlegessé.

Persze egyetlen Oktoberfest sem lehet teljes jófajta sörök nélkül, így bekerült a kínálatba egy igazi, bajor barna búzasör, amiről akkor sem kell lemondanunk, ha autóval érkeztünk, hiszen kapható alkoholmentes változatban. Hazai kézműves sörből sem lesz hiány, a Fóti Sörfőzde Oktoberfest Märzen nevű világos lágersöre egy igazi testes őszi fesztiválsör, aminek az íze mindenkit magával ragad.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a sörök félliteres korsókban érkeznek az asztalokhoz és akinek mindez nem lenne elég, vagy valami édesebbre vágyna, az is talál kedvére valót, hiszen most császármorzsát is kérhetünk, méghozzá szilvalekvárral. De, október huszadika után és érdemes lesz benézni a Deckbe, mert az Oktoberfest után egyből érkezik az új étlap.

Deck Bistro & Bar

Szombathely, Kenderesi utca, a Csónakázó tó partján
Telefon: +36-20/266-0606
Web: deckbistro.hu
E-mail: info kukac deckbistro pont hu

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére