Az Év Fürdője 2017: második lett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

frisss.hu • 2017. szeptember 09., szombat •
Idén harmadjára csaptak össze a hullámok a fürdők legnagyobb hazai versenyében. A Vas megyei létesítmények is remekeltek, az ezüstérem mellett egy további TOP 10-es helyezettünk is van.
Az Év Fürdője 2017: második lett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Az Év Fürdője közönségszavasát idén is a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát, 2017. június 1. és augusztus. 31 között, összesen 167 ezer szavazat érkezett, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

Az Év Fürdője 2017 győztesei

2017-ben Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló lett, mely a verseny történetében egyedülálló győzelmet aratott: 2015 után másodjára nyerte meg kategóriáját. A legkedveltebb hazai fürdőben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel. A Hungarospa Hajdúszoboszló nemcsak az ország, de egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is.

Az Év Feltörekvő Fürdője a Demjéni Termál Völgy lett, ami népszerűségét szintén sokoldalúságának köszönheti, hiszen barlangfürdő – a Cascade Barlang- és Élményfürdő igazi szemkápráztató látványosság, ez egyik legkülönlegesebb fürdőhelyszín Magyarországon – gyógyfürdő és aquapark is várja itt a vendégeket.
A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 címet a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont szerezte meg. A létesítményt leginkább a széles palettájú wellness részlege teszi kedvelté, ahol finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sószoba és többféle masszázs is igénybe vehető. Itt található Magyarország első mesterszaunája is.

Előkelő helyeken végeztek a megyei fürdők

Kilenc Vas megyei fürdő mérkőzött meg a versenyben. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, akárcsak tavaly, 2017-ben is ezüstérmes lett a legnagyobb, országosan ismert fürdőket felvonultató Az Év Fürdője 2017 kategóriában. Ugyanitt a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum viszont hármat is javított múlt évi helyezésén, így lett 7. Szépen szerepelt még a Mesteri Termálfürdő is, ami a 11. helyen zárta a versenyt A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 kategóriában. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére