Az élsportolók is voltak egykor diákok

PCS - fotó: Frisss • 2017. augusztus 31., csütörtök •
A szeptember elsejét minden diák utálja, pedig felnőttként visszatekintve, életünk legszebb pillanatait idézi fel a fotóalbum.
Az élsportolók is voltak egykor diákok

Hamarosan megszólal a diáksereg által annyira utált csengő, amely az órák kezdetét és a nyár végét is jelzi. Felnőttként mégis megszépülnek azok az évek, amelyet tanulóként az iskola falai között töltöttünk. A tanórák közti szünetek, a sulibulik és persze a kötelező fényképezések. Teljesen mindegy, hogy osztályképet készítettek rólunk, vagy anyák napjára "lőttek" egy meglepetés fotót, a végeredmény mindig egy pózolós felvétel lett. Megkértük a szombathelyi sportolókat, hogy a fotóalbumuk rejtekéből bányásszanak elő egy iskoláskorú képet. Ezzel pedig azt üzenik a fiatalságnak, hogy minden egyes percét élvezzék ki a gyermekkornak, mert hamar elrepül az idő.

Mai összeállításunkban Horváth Dóra, a Haladás VSE női röplabda csapatának feladója, Császár Zsófia, a Haladás VSE női kézilabda csapatának irányítója, Nagy Lola, a Szombathelyi Kötélugró Klub versenyzője, Tatár István amerikai focista, a Divízió I-es Szombathely Crushers csapatkapitánya, valamint Hajmási András, az OB I-es AVUS balkezes gólvágója engedett bepillantást fotói közé.

Horváth Dóra egykor...

...és ma:

 

A csibészes mosoly árulkodó, nem nehéz kitalálni, kit rejt a kép...

Bizony, Ő Császár Zsófia.

 

Nagy Lola mosolya sem változott semmit az évek múlásával...

Ki gondolná, hogy Lola tíz éve vette először kézbe az ugrókötelet? 

 

Könnyű feladvány lesz a következő, hiszen gyermekként is tudta mivel szeretne foglalkozni...

Hajmási András, az AVUS gólvágója is felnőtt...

 

Tatár István nagyon eleven gyermek volt...

...nem meglepő, hogy kemény sportot választott.

közösség

további frisss

lap tetejére