Az EB legjobbjai a kickbox light és kick-light válogatott tagjai!

frisss • 2019. szeptember 08., vasárnap •
Dancsó Zoltán értékelte az Eb-szereplést.
Az EB legjobbjai a kickbox light és kick-light válogatott tagjai!

A light-contact és a kick-light szakágban is a magyarok végeztek első helyen a szakági éremtáblázaton! – büszkélkedett a győri utánpótlás Európa-bajnokságot követően Dancsó Zoltán,aki Olasz Attilával együtt irányítja a két szakág munkáját.

A light-contactban a magyarok 4 arany-, 5 ezüst- és 7 bronzérmet nyertek, míg a kick-lightban 10 elsőséget, 5 második és 7 harmadik helyet szereztek két korcsoportban a magyarok az Audi Aréna Győrben.

Dancsó Zoltán így értékelte az Eb-szereplést:

„A light-contactot is megnyertük, a kick-lightot pedig toronymagasan. Lightban elsők lettünk a kadet2-es korosztályban és az összesítésben is, a kick-lightban pedig a kadet2-ben és a juniorok között is a magyarok lettek a legjobbak.

Különösen jó tendenciát mutat, hogy a junioroknál megnyertük a kick-lightot, hiszen mi ezekből a fiatalokból fogjuk felépíteni a felnőtt válogatottat a közeljövőben. Úgyhogy egy nagyon ütőképes, fiatal válogatottat tudunk majd összerakni a következő években, amelynek ők lesznek az alapjai. Az is fontos számunkra, hogy lightban 9, kick-lightban pedig 11 klub szerzett érmet, ami azt bizonyítja, hogy az a fajta munka, amit mi a megbízásunkkor ígértünk, hogy járjuk az országot és a kisebb kluboknál edzéseket tartunk, hogy a megfelelő irányba tudjuk lendíteni a szakágakat, úgy néz ki, hogy beválik.

Szövetségi Kapitány: Dancsó Kicsi Zoltán

közösség

további frisss

lap tetejére