Az a bravúros negyedik negyed

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. október 23., vasárnap •
A jó formát mutató AVUS a listavezetőt győzte le a fővárosban. Kijött a rengeteg edzés és a fizikai fölény.
Az a bravúros negyedik negyed

A bajnokaspiráns elleni bravúros utolsó negyedről és a Neptun VSC elleni győzelemről ITT már olvashattak, most három szombathelyi gólszerző véleményét adjuk közre. 

A gólzsák, Takács Kristóf szerint végig érezhető volt, hogy fizikálisan és mentálisan is fölényt mutat az AVUS. 


Parádés védekezéssel és kapusteljesitménnyel kevés gólon tudtuk tartani az ellenfelet - ez volt a kulcs. 6-4-nél az ellenfélnek sikerült értékesitenie egy büntetőt is, ott megtorpantunk. Az utolsó negyedben azonban hatalmas szivvel 5-0-as negyedet produkálva meg tudtuk forditani a mérkőzést – nyilatkozta honlapunknak a Neptunellen 2 gólt szerző Takács Kristóf. 

A 18 esztendős Juhász Máté is betalált egy alkalommal a fővárosiak hálójába. 


Kicsit fáradtan kezdtünk, de aztán a 4. negyedhez érve egyre jobban játszottunk, ők pedig eléggé elfáradtak. Az utolsó játékrészben félelmetesen kijött, hogy mennyit edzünk és mennyivel jobb a kondíciónk – tudtuk meg a fiatal játékostól. 

A rutinos hálóőr, Horváth Alex szerint nagy fegyvertény volt a győzelem. 
Ma is jól ment a védés, hozzá kell tennem, hogy tényleg nagyon jól védekeztünk, rengeteg labdát szereztünk, sokat blokkoltunk. Akárhogyan is nézzük egy eddig veretlen, rutinos és jó csapatot vertünk meg, ráadásul a csoportunk leggólerősebb csapatát tudtuk 6 gólon (!!!) tartani, úgy, hogy 4 büntetőt is lőhettek es rengeteg emberelőnyös helyzetük is volt - mondta el véleményét az AVUS kapusa.  

A tabellát továbbra is a 12 pontos Neptun VSC vezeti, az AVUS 9 pontjával feljött az előkelő 4. helyre. Az október 29-i 6. fordulóban a 7. helyen 4 ponttal álló nagykanizsaiakhoz látogat a Matajsz-legénység.  

közösség

további frisss

lap tetejére