Aranyat érő Darth Vader

Frisss/japantimes - fotó: japantimes • 2017. május 02., kedd •
A Star Wars-fanok megpukkadnak az irigységtől, ha a japán ékszerész által megálmodott maszkot a gyűjteményedben tudhatod.
Aranyat érő Darth Vader

Manapság minden eladó és minden megvásárolható. George Lucas filmeposzát, a Star Wars világát illetően ez a nézet szintén igaznak bizonyult. A Csillagok háborúját még mindig imádják a népek és lassan a harmadik trilógia is elkészül, de az ősi főgonoszt nem sikerült senkinek felülmúlnia.

Nem meglepő, hogy Darth Vadert jobban szeretik, mint a hős Jedi fiát, Luke Skywalkert, aki a legújabb filmben már főszereplőként tér vissza. Azonban amíg a moziban ismét hallhatnánk a lézerkard suhogását, a gyűjtők figyelmébe ajánljuk Tanaka Kikinzoku, japán ékszerész alkotását.

A művész ugyanis szintén bolondja a Star Wars világának és a franchise születésének 40. évfordulójára készített egy szédületes Darth Vader maszkot. Az emléktárgyhoz május negyedikétől lehet majd rendelés útján hozzájutni. Miért pont ezen a napon? Ekkor tartják a hivatalos Star Wars napot világszerte.

A maszkért egyébként óriási érdeklődés van, hiszen egyedi alkotásról beszélünk. A japán mester korábban Lionel Messi lábát formálta meg, szintén aranyból. Az erő sötét oldalának képviselőjét szintén 24 karátos aranyból alkotta meg. Egyetlen problémának az árát tekintjük.

A valóban ízléses emléktárgyért ugyanis 1.4 millió dollárt kérnek. Persze, aki sokallja az árát, azok számára szolgálhatunk egy jó hírrel is. Aranyból készült érmékkel is készülnek a Star Wars napra, amelynek ára 1 200 és 11 000 dollár között mozog majd. 

via japantimes

közösség

további frisss

lap tetejére