Amikor az őrületnél kezd izgalmassá válni - Savaria youtuberei 7. rész

NagyRobert • 2016. december 10., szombat •
Vigyázat, kicsit csalunk.
Amikor az őrületnél kezd izgalmassá válni - Savaria youtuberei 7. rész

A mai vloggerünk már csak amolyan tiszteletbeli szombathelyi, mivel msck64 Baden-Württembergben él. Viszont több remek videót is csinált már Szombathelyről és a Balatonról, így erős jóindulattal, de bekerülhetett ide.

Na jó, ennyire nem vészes a helyzet. Igaz, hogy korábban rengeteg gameplay videót csinált, amivel mi nem nagyon tudunk mit kezdeni, de a timelapse-es témák és az egyéb kísérleti videói elég jók.

Bár a történet nagyon egyszerű, van pár full átlagos, néha talán elcsépelt jelenet. Ezeken kellően meg tud őrülni és a folyton visszatérő zenés, vibrálós vágások miatt mégis jó lesz, még az úszni induló kacsákat is bírjuk.

Engem néhol nem kicsit Dancsó Péter videóira emlékezetet, nem a filmkritikákra, hanem a városnézős témákra, és ezekbe passzolnak Vince szombathelyes munkái. De a folyton visszatérő vágás-sablonok meg a zenés megőrülés oldja az egészet, így nem lesz unalmas a történet.

Helyenként azért eltúlzott. Vannak kisebb-nagyobb hibák és rengeteg ingyen reklám. Szóval, ha a srác így folytatja sportfelszerelésre, gyorskajára és BMW-re egy darabig nem kell majd költeni. Viszont ez is a tanulópénz: csak egy szerződés kell, és máris belefér még jó pár dolog a háttérbe.

Ami pedig nekünk külön öröm, hogy tud kamera előtt beszélni. Nem a legjobb, akit láttunk, de határozottan fejlődőképesnek tűnik, szóval ez most 15 porcica a 20-ból.

 

közösség

további frisss

lap tetejére