Amikor a hóhért akasztják: ezúttal Nagy Jonathant varázsolták el!

Frisss - fotó: Facebook • 2016. október 25., kedd •
A szombathelyi illuzionista-bűvész rövid pihenőt engedélyezett magának.
Amikor a hóhért akasztják: ezúttal Nagy Jonathant varázsolták el!

Nagy Jonathant is meg lehet lepni. Bármilyen hihetetlen az Ő álla is leesett attól, amit El Salto del Limon-on tapasztalt. A szombathelyi fiatalember a dolgos hétköznapok fáradalmait a Dominikai köztársaság partján tölti. Megkértük a népszerű illuzionista-bűvészt, hogy mesélje el milyen az élet a világ másik oldalán.

Amit tapasztaltam, arra nyugodtan azt mondhatom, hogy maga a varázslat! Nagyon meleg van, bár kisebb-nagyobb viharok azért megtörik a napsütéses órákat. Az óceán kellemes és persze nagyon szép, ahogy ez a képeken is látszik.

Rengeteg program közül lehetett választani, sok fakultáción voltunk, ennek keretein belül úsztunk cápákkal és rájákkal is. Felkerestünk egy nemzeti parkot, ahol lehetőségünk nyílt barlangokat is feltérképezni. A helyiek nagyon szegényes körülmények között élnek, ennek ellenére mindenkinek nagyon jó kedve van.

Az életkülönlegességek pedig rendkívül finomak. Ha pedig Dominika, akkor a fehér rumot és a helyi szivarokat sem hagyhattuk ki - zárta szavait Jonathan.

közösség

további frisss

lap tetejére