Amíg a szülőszobában vajúdott az anyuka, a párja megnősült - nem őt vette el!

frisss.hu Forrás: NLC • 2016. március 09., szerda •
A 24 éves lány beleszeretett a 21 éves srácba, a baba is összejött. Rossz vége lett…
Amíg a szülőszobában vajúdott az anyuka, a párja megnősült - nem őt vette el!

A fiatalok Dominikán találtak egymásra, hónapokig együtt dolgoztak egy helyi szállodában. A lány a közös gyereküket várta, azt tervezték, hogy a karibi országban nevelik a picit. Az anyuka a szülés előtti hetekben komplikációk miatt hazament, de párjával megbeszélték, hogy a babával együtt hamarosan visszatér. Amikor a kisfiú, Diego megszületett, egy ismerősétől kapott egy üzenetet a közösségi oldalon: kiderült, hogy amíg ő a szülőszobában vajúdott, a férfi megnősült. Annyira buta volt, hogy kiposztolta az esküvői fotókat a Facebook-ra.

Ez az egyik fotó a friss házasokról, döbbenet!

A nő ledöbbent, amikor meglátta a képeket - érthető. Mindössze néhány hetet töltöttek külön, de a pasi aljas módon elbánt vele. Kiderült, hogy a másik nő az a 31 éves német lány volt, aki abban a szállodában szállt meg, ahol a fiatalok dolgoztak. Korábban már volt egy vita, ugyanis a fiú elismerte, hogy megcsalta őt a német lánnyal, de megígérte, többet nem fordul elő. Ez lett a vége…

Itt még minden rendben volt

Amikor az anyuka felhívta telefonon a fiút, és az esküvőről kérdezte, csak annyit tudott mondott, hogy sajnálja. A lány a történtek ellenére visszautazott Dominikára, hogy az apa láthassa Diegót, ugyanis a kicsi érdekében tartani kell vele a kapcsolatot. 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére