Verseny középiskolásoknak: Aludj máskor!

szróbert • 2014. április 29., kedd •
Non-stop vetélkedők, bulik, kvízek, zene, tánc és persze rengeteg sportolási lehetőség volt április 26-27-én, az ,,Aludj máskor" elnevezésű 24 órás Vas megyei rendezvényen. Vass István főszervezőtől az oladi helyszínen megtudtuk, hogy nyolc szombathelyi, három vidéki és egy külföldi csapat, közel hatszáz középiskolás fiatalja vett részt a nem mindennapi megmérettetésben.
Verseny középiskolásoknak: Aludj máskor!

Mint megtudtuk, a 24 órás Vetélkedő "Aludj Máskor" egy olyan nagyszabású diákrendezvény, mely során középiskolák, vagy öntevékeny fiatalok csapatai mérik össze erejüket, bevonva az adott település apraja, nagyját. Egy központi helyen - Szombathely esetében, az Oladi Általános Művelődési Központban - külső és belső feladatokat megoldva 24 órán át játszott együtt az öt-hatszáz diák és segítőik.

Tényleg megmozdult a helyszínül szolgáló település, valódi izgalmas események zajlottak, mindenki valódi résztvevővé vált. A diákok hihetetlen motiváltan küzdöttek, játszottak szórakoztak, Szombathelyen is bebizonyították, hogy a mai fiatalság is éppolyan értékes, mint a bármikori és a nagy közös események valódi közösségé kovácsolhatják őket - mondta el a főszervező, Vass István a frisss.hu-nak.

A szándék továbbra is az ország legnagyobb játékának megszervezése, melybe Győr, Zalaegereszeg, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szolnok, Miskolc és persze Szombathely mellett még számos várost be kell kapcsolni. 

közösség

további frisss

lap tetejére