Akarsz egy autót, tele autóval?

Frisss - gazdagisztan • 2017. április 26., szerda •
Vagy nem volt gyerekszobája, vagy feltűnőségi viszketegségben szenved ennek a gépjárműnek a tulajdonosa.
Akarsz egy autót, tele autóval?

Az emberi butaságnak úgy tűnik nincs határa. A történet több mint húsz évvel ezelőttre nyúlik vissza. Akkor egy 13 éves maláj kisfiú elhatározta, hogy az övé lesz a világ legnagyobb matchbox gyűjteménye. Hogy rekordot sikerült-e beállítania, az nem derült ki. Az viszont igen, hogy a kollekciója ötezer darabot számlált.

Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman már a 34. életévét tapossa és úgy döntött, hogy kicsit feldobja szeretett autóját, ami egy Jaguar S-Type. Az autót megközelítőleg 4700 darab kisautó dekorálja, ami a művészet egy nagyon ritka formáját tálalja elénk, meglepően beteges módon.

A világsajtó hamar felkapta Datuk Serit, aki azonban nem tudott ésszerű magyarázatot adni arra, hogy mi szükség volt egy szép autót ennyire kidekorálni?! Egyébként nem a maláj férfi volt az első, aki ilyen módon hívta fel magára a figyelmet. Kilenc évvel ezelőtt egy James Ford nevezetű úr több ezer játékautóval ékesítette fel Ford Capriját. A történet különlegessége az volt, hogy a férfi a kedvenc autóján túladott, méghozzá az egyik webáruház segítségével.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére