Ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam

SzR-KF • 2015. március 21., szombat •
A költészet világnapja alkalmából, március 21-én egy teljes napig minden idézet kávéházi fizető eszközzé válik. A felhíváshoz a világ huszonnégy országa köztük idén első alkalommal Magyarország is csatlakozott. Világszerte több mint ezer kávéház, bár és étterem csatlakozott a kezdeményezéshez. Szombathelyen sajnos még gyerekcipőben jár ez a kreatív ötlet.
Ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam

A kezdeményezők elsődleges célja, hogy minél több emberhez eljutassák azt az üzenetet, hogy vannak dolgok, melyek pénzben nem mérhetők. A költészet több, mint művészet, egy-egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást vagy akár kikapcsolódást is nyújthat, főképp abban az esetben ha egy finom kávé társaságában írjuk vagy olvassuk. A szervezők arra buzdítják a kávészerető közönséget, hogy egy finom kávé mellett osszák meg velük kedvenc idézetüket, gondolataikat verses formában.

Szombathelyen sajnos még gyerekcipőben jár ez a kreatív ötlet, olyannyira, hogy a legtöbb kávéházat, meglepetésként érte a hír, ám ennek ellenére jó ötletnek tartják.

közösség

további frisss

lap tetejére