Agrobio Classic KBC eredmények EB Győr

frisss • 2019. szeptember 02., hétfő •
Örömmel számolhatok be az Agrobio Classic Kick-box Club sikereiről a múlt héten megrendezett győri Utánpótlás Kick-box Európa-bajnokságról - olvasható a csapat közleményében. Beszámolójukat változtatás nélkül közöljük.
Agrobio Classic KBC eredmények EB Győr

Két utánpótlás korú versenyzőnk indult az EB-n. Szombathelyről öt versenyző mérettette meg magát.

A light-contact és a kick-light szakágban is a magyarok végeztek első helyen a szakági éremtáblázaton. A light-contactban a magyarok 4 arany-, 5 ezüst- és 7 bronzérmet nyertek, míg a kick-lightban 10 elsőséget, 5 második és 7 harmadik helyet szereztek két korcsoportban a magyarok a győri Audi Arénában.

Magyarország 28 arany-, 23 ezüst- és 63 bronzéremmel az éremtáblázat második helyén végzett! Minden idők legnagyobb utánpótlás Európa-bajnokságán összesen 255 kategóriában osztanak érmeket. 39 ország 1600 versenyzője vett részt a versenyen.

Holczmüller Bence Junior kick-light -89kg-ban első helyen végzett, így Utánpótlás Európa-bajnok lett! Sok szeretettel gratulálunk Neki az aranyéremhez és a bajnoki címhez! Rengeteg kemény edzés vezetett el ehhez a sikerhez. Gratulálunk edzőjének, Mayer Gábornak az eredményes munkához.

Holczmüller Bence Junor light-contact -89kg-ban a döntőben sajnos nem nyert, így a 2. helyen végzett, tehát ezüstérmet szerzett! 

Németh Péter a 3. helyen végzett Junor kick-light-94 kg-ban, ezzel bronzéremmel gazdagodott.

Németh Péter Junior light-contact -94kb-ban 2. helyezést érte el. Ezüstérmes lett.

Mindkét fiatal versenyzőnkre nagyon büszkék vagyunk. Sikerrel szerepeltek a hazai világversenyen. Keményen, férfiasan küzdöttek a fiuk.

Gratulálunk versenyzőinknek! Köszönjük családtagoknak, barátoknak és nem utolsó sorban a támogatóinknak a szurkolást és az egész évben nyújtott segítséget.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére