A Trabant, meg a mindent elsöprő csináld magad mozgalom - Savaria youtuberei 4. rész

NagyRobert • 2016. november 18., péntek •
Alkalmazott tudomány, ennyi.
A Trabant, meg a mindent elsöprő csináld magad mozgalom - Savaria youtuberei 4. rész

A negyedik rész a BMX-es Bolli bátyjáról szól, mert nagy a család és amúgy sincs sok olyan őrült - ezúttal pozitív értelemben -, aki kamerák előtt szerel szét dolgokat. Bár, ez így nem korrekt, mert Tomi épít is, meg recyclingol, amitől az ember az agyát el...

Igazából alap témák, semmi csillogás, egészen amatőr a dolog. A kamera mozgásokon, beállításokon még lehetne csiszolni, de itt nem ezen van a hangsúly. Az egész történet egy olyan használható tudásanyagra épül, amivel kevesen rendelkezünk.

A nyomtatók szétszedése és a monitorok javítása mellett mindig vannak aktuális projektek, ötletek, amik többnyire meg is valósulnak az MHVlog boszorkánykonyhájában. Nem hiába, jól jön az a 3D nyomtató, meg a rengeteg összegyűjtött alkatrész, főleg, ha valami működőt akar összebarkácsolni az ember.

Az egyik legjobb ebben az egészben, hogy Tomi kellő humorral áll hozzá az egészhez. Jó helyre pakolja a kis humorbombákat, így baromira vicces tud lenni a "Dombon lefelé milyen jól gyorsul!" felkiáltás is. De a kedvenc mégsem ez, hanem a: "Ha le lesz ültetve, nem csak a kamera fog rázkódni, hanem a vesém is!"

Igazából rengeteg mindent el lehetne mondani még erről a csatornáról, a legfontosabb viszont az, hogy erőteljesen hiánypótló a cucc. Szóval, a végső értékítéletem az lenne, hogy annyira kell ez a vlog, mint kétütemű Trabantba az ötödik sebesség.

közösség

további frisss

lap tetejére