A nők szerint ez a négy dolog még a szülésnél is fájdalmasabb

Szerző: frisss.hu/verywell.com - Fotó: nutriklub.hu • 2017. február 22., szerda •
Néhány betegség simán utoléri a vajúdás élményét?
A nők szerint ez a négy dolog még a szülésnél is fájdalmasabb

Ha az utcán valakit megkérdezel, hogy szerinte mi a legfájdalmasabb a világon, akkor az nagy valószínűséggel a szülést fogja kapásból megemlíteni. A kutatók most jobban beleásták magukat a témába, olyan nőket kérdeztek meg, akik már átélték a szülést. 

Vese- és epekő

Könyörtelen, sokáig elhúzódó fájdalmat képes okozni. Aki ezzel a problémával küzd, sokszor felegyenesedni sem tud.

Fogászati beavatkozás

Ez persze függ az adott problémától és az orvostól is. A legtöbben példaként a bölcsességfog begyulladását, annak a kioperálását, és az utána lévő gyógyulási szakaszát említették meg.

Fotó: suryadentalcare.com

Migrén

Akár napokig is eltarthat. Akinél jelentkezik, az sokszor nem tudja kinyitni a szemét és fejét sem képes megmozdítani az iszonyatos fájdalomtól. Ráadásul, ehhez gyakran hányinger, hányás és fényérzékenység is társul.  

Csonttörés

Ezen belül legtöbben a kulcscsont- és a bokatörést említették meg, mert a szinte elviselhetetlen fájdalom mellé hosszú gyógyulási folyamat is társul.

Abban bizonyára ti is egyetértetek, hogy a szülés utáni öröm, egy új kisember érkezése, minden fájdalomért kárpótolja az anyukát. Ti mit gondoltok, ha ettől elvonatkoztatunk, akkor is megállja a helyét a lista? 

közösség

további frisss

lap tetejére