A kétméteres, 680 kilós maci imád emberekkel fotózkodni

NR/PetaPixel.com - Fotó: Olga Barantseva • 2017. április 26., szerda •
Mesebeli látványvilággal sokkol az orosz fotós csaj.
A kétméteres, 680 kilós maci imád emberekkel fotózkodni

Olga Barantseva, a moszkvai fotós munkássága nem lehetne teljes az egészen extrém, mégis meseszerű képei nélkül. Nála gyakran megesik, hogy a modellek vadállatok társaságában állnak a kamera elé, így feltűnik a fotókon egy-egy strucc, mosómedve, róka, bagoly, farkas, krokodil, kígyó vagy épp egy kétméteres barna medve.

Utóbbi nem más, mint Stepan, aki már 20 éves, és 20 filmben szerepelt már színészként, mind a 680 kilójával. A medvét 3 hónapos bocsként mentették meg vadászok, miután árva lett. Ezután egy cirkuszhoz került, ahol túlságosan háziasított lett, így nem lehetett visszaengedni a vadonba.

A maci étrendje halból, zöldségekből és tojásból áll, a fotózásokkor pedig édes süteményekkel és mozzarellával lehet együttműködésre bírni. Persze, Stepan alapjáraton imád csinos modell lányokkal puszizkodni és ölelkezni, látszólag nem esik nehezére, hogy produkálja magát a kamera előtt.

Ha a szükség úgy hozza, Stepan esküvőt celebrál, és férjjé és feleséggé nyilvánítja a színe elé járulókat. De, visszatérve a fotóshoz, Barantseva kisasszony már gyerekként is szerette a természetet és a vadon élő állatokat. 2007-ben kezdett el fotózni, 2012-ben pedig úgy döntött, visszatér a gyökereihez és a Moszkva közeli erdőben vadállatokat fényképez. A szüreti hangulat és a mesék megidézése nála alap és mindent természetes fényviszonyok közt rögzít.

Az állatos fotózások pedig egyre népszerűbbek, így már bármilyen állatot bérelhetünk magunknak, legyen az egy madár, egy hüllő, vagy egy medve, mindenre létezik opció. Persze tudni kell azt is, hogy a medvét nem lehet más állatokkal összeereszteni, a farkasok viszont jól tűrik a rókákat, baglyokat és egyéb más állatokat.

FIGYELEM! A vadállatok fotózása veszélyes, senki ne próbálja reprodukálni a cikkben látottakat, mert életveszélyes, a ragadozók kiszámíthatatlansága miatt. Olga Barantseva minden fotója ellenőrzött környezetben készült a megfelelő óvintézkedések mellett. Köszönjük!

Olga Barantseva egy bagollyal

közösség

további frisss

lap tetejére