A harmadik meccs is kipipálva

Frisss - fotó: Tóth Arnold, Bodorkós Máté • 2017. augusztus 30., szerda •
A Swietelsky-Haladás a Veszprém együttesét felkészülési mérkőzésen győzte le.
A harmadik meccs is kipipálva

Turzó József legénysége három mérkőzést játszott eddig a nyári felkészülési időszakban. Elsőként a TFSE gárdáját győzték le sziporkázó játékkal, majd a Bőcs együttesét ütötték ki Michel Melóék. Ezt követően hazai pályán fogadta a Veszprém gárdáját a szombathelyi alakulat.

A két brazil légióssal soraiban remekül játszott a Haladás. A kezdeti tapogatózást követően több szép akciót is vezettek a zöld-fehérek és csak a vendégek kapusán múlt, hogy nem lett nagyobb gólkülönbség a két együttes között. A 3x25 perces játékidő során végig a hazaiak irányítottak és ez nem csak helyzetek, hanem a lőtt gólok számában is megmutatkozott.

Az utolsó játékrészre vészkapusra váltott a veszprémi csapat, így sikerült kijönniük a szorításból. A Haladás pedig a támadások után a védekezésre helyezte a hangsúlyt. A vendégeknek több ízben is sikerült zavart okozni a zöld-fehérek hátsó alakzatában, így háromszor is sikerült betalálniuk, szorosabbá téve a találkozót. A védelmi megingásokat leszámítva sokkal jobb játékot mutatott be ellenfelénél a Haladás, megérdemelt győzelmet arattak.

A mérkőzésen remekül játszottak a Hali új szerzeményei. MIchel Melo két góllal járult a zöld-fehérek sikeréhez. 

Swietelsky-Haladás VSE – Futsal Club Veszprém
6:4


Gólszerzők: Michel Melo 2, Hajmási Milán 2, Sipos Gergő 2

közösség

további frisss

lap tetejére