A Google segít, hogy rátaláljunk a legjobb applikációkra

Frisss/HVG - fotó: android.hu, HVG • 2017. június 28., szerda •
A listára felkerült a Transformers, a Star Wars és a retro hangulat szerelmeseinek egyik kedvence a PAC-MAN is.
A Google segít, hogy rátaláljunk a legjobb applikációkra

Az okoskészülékek tulajdonosai valószínűleg nem lepődnek meg azon, hogy a Google Play felülete kisebb ráncfelvarráson esett át. Ezentúl is megtalálhatjuk majd a legfrissebb applikációk és játékok ajánlását az alkalmazásboltban, de a szerkesztők válogatása mellett ezentúl csemegézhetünk majd az Excellence-díjasok között is. Ez pontosan mit jelent?

Ezzel a lépéssel szeretné elérni a Google, hogy a legjobb minőségű programokat külön kiemeljék, mindentől függetlenül. Nem tesznek tehát különbséget a kategória és az ingyenesség szerint. Ennek eredményeképp a régi jó klasszikusok között a legújabb és keresett játékokat, alkalmazásokat szedték egy csokorba.

fotó: hvg

 

A fejlesztők ígérete szerint a prémium lista negyedévente frissülni fog. Az első körben 27 applikáció került a szűk elitbe. Ezzel pedig az Android alkalmazásbolt óriásit húzott, hiszen mindenki igényeire odafigyelnek az appok összeválogatásánál.

A konyhaművészek ugyanúgy megtalálhatják kedvenc programjukat, mint a sofőrök, a kocogás szerelmesei vagy épp a játékfüggők. Érdemes csekkolni a listát...

Via

közösség

további frisss

lap tetejére