A Frisss Média Mosolymaratonja 2015-ben is elstartol!

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 30., hétfő •
„Segíts Te is, mert adni jó!”
A Frisss Média Mosolymaratonja 2015-ben is elstartol!

Teljesen egyedülálló kezdeményezést indított útjára tavaly a Frisss Fm 97.7 karácsony előtt. A 30 órás élő adás keretén belül a Markusovszky Kórház Csecsemő-, és Gyermekgyógyászati Osztály javára szerveztek adomány gyűjtést azzal a céllal, hogy mosolyt csaljanak a kényszerűségből még a karácsonyt is kórházban töltő gyermekek arcára. Az akció sikerrel zárult, összesen 1,2 millió forintot sikerült összegyűjteni.

A sikeren felbuzdulva idén kibővített tartalommal ismét útjára indulnak a mosoly-macik, hogy ezúttal a Gyermek Onkológiai Osztály működését segítsék, illetve a szükséges beruházásokhoz a lehető legnagyobb mértékben tudjanak hozzájárulni.

Az akció központi eleme idén is a Frisss Fm 97.7 30 órás élő adása lesz, mely a vidámság, a mosoly és az önzetlenség jegyében telik majd el, sok-sok sztárvendéggel, élő bejelentkezésekkel, rengeteg macival, és remek hangulattal természetesen. A maratoni adás december 18-án, reggel 6 órakor startol. A Frisss Média több száz Mosoly macival várja az érdeklődőket, adakozó kedvű hallgatókat és cégeket, akik csatlakoznának a jótékony kezdeményezéshez.

Újítás idén, hogy december 7-20 között a városban több ponton is Mosolyperselyekkel lehet találkozni. Ahol biztosan lehetőség nyílik a Mosolymaraton támogatására azok a következő helyek:

Decem ber 18-án este hat órakor egy fantasztikus Mosolykoncertet hallgathatnak meg a Karácsonyi vásárra látogatók. A jótékony akciót támogató fellépők:

A Mosolymaraton mottója: Segíts Te is, mert adni jó! Ráadásul nyerni is lehet, mert a felajánlók között a 30 órás élő adás ideje alatt minden órában kisorsolunk egy Mosolymacit! Nem kell mást tenni, csak elhozni a felajánlást a Frisss FM 97.7 stúdiójába (Szombathely, Dolgozók útja 1. Árkádia üzletház) vagy találkozzunk a Mosoly Pontokon, hogy közösen válthassuk valóra a csöppségek álmait!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére