A Fő téri üzletek az SOS Gyermekfalu és a Gencsi Gyermekotthon lakóinak adakoztak

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. november 26., szombat •
A Fő téri bevásárlók éjszakája akció jótékonysági kampánya keretében vásárlási utalványokkal lepték meg a gyerekeket.
A Fő téri üzletek az SOS Gyermekfalu és a Gencsi Gyermekotthon lakóinak adakoztak

Péntek Tóth Marietta, a Frisss Média  kreatív, - és marketingvezetője adta át a Fő téri Egoist Női ruha és táskaüzlet, a Massimo Divat, a Hófehérke üzlet, a Jeans Stone, a Dockyard Store, a Heavy Tools, Primo Valerio cipőüzlet, a Táskacentrum, a Trend Optika, a Street One vásárlási utalványát, valamit több hátitáskát a kőszegi SOS Gyermekfalu, majd a Gencsapáti Gyermekotthon gyerekeinek.

Szilágyi Imre, a gyermekfalu vezetője és Bagoly Erika, pénzügyi igazgató nagy örömmel és köszönettel fogadta a gyerekek nevében a meglepetéseket. Horváth Artúr pedig az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény lakói nevében mondott hálás köszönetet a segítségért. 

A jótékonysági akcióban részt vett:

- A Fő téri bevásárlók éjszakája akció  jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Egoist Női ruha és táskaüzlet a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak. 

-A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Massimo Divat a Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak.

- A  jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Hófehérke üzlet a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak. 

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Jeans Store a Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak, valamint 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel az Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak. 

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Dockyard Storea Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak. 

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Heavy Tools a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak. 

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Primo Valerio cipőüzlet a Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak, valamint 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak.

- A jótékonysági kampánya keretében 5 db hátizsákot ajánlott fel a Fő téri Táskacentrum a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak, valamint további 5 hátizsákot a Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak.

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri és a Savaria téri TREND OPTIKA a Gencsapáti Gyermekotthon kis lakóinak.

- A jótékonysági kampánya keretében 10.000 ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel a Fő téri Street One üzlet  a Kőszegi SOS Gyermekfalu kis lakóinak. 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére