A Certina órák egy bemutatóteremben nyűgözik le a szombathelyieket is

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. május 22., vasárnap •
Négyféle kollekció közül választhatnak az érdeklődők.
A Certina órák egy bemutatóteremben nyűgözik le a szombathelyieket is

A Fő téren található Velekey Ékszervilág már hét éve kínál divatórákat. A vezetők most úgy érzik, eljött  az idejeannak, hogy magasabb szintre emeljék a választékot, méghozzá svájci órákkal. Egy svájci óra gyönyörű kinézete, valamint tökéletes mechanikája és minősége mindenkit vonz. 

Az érdeklődők egy bemutatóteremben ismerhetik meg a Certina óramárkát. A terem a Mediterrán Udvarban található. Nők és férfiak, kortól függetlenül tekinthetik meg az órákat hétköznap 9-től 18 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig. Az órák mellett egyébként német és osztrák karikagyűrűk is láthatók. A terem egyben webshop-ként funkcionál, innen lehet rendelni. A vitrinekben a márka minden kollekcióját ismertetik.

A Certina 1888-ban alakult Svájcban. A többi óramárkánál többet, különlegesebbet ad, dupla szerkezetrendszerrel, dupla tömítéssel, valamint vastagabb hátlappal és óraüveggel rendelkezik. Ezek a tulajdonságok fontosak, ugyanis az óráknál a mechanikus behatások okozhatják a legtöbb problémát: ha valaki leejti, akkor eltörik a szerkezet az óratokon belül, mivel nincsen rendesen megtámasztva. A Certina az átlagos órákhoz képest erősebb, masszívabb, és nem ázik be a dupla tömítés miatt. 

A Certina világszinten több mint hatvannyolc országban képviselteti magát, nagyjából 3300 boltban. Az órákhoz két év nemzetközi garancia tartozik.

A Certina minden darabjára jellemző a kimagaslóan jó ár-érték arány. A készítés során arany, titán és nemesacél óratokokat és szíjakat használnak. (A szíj esetében bőrt is.) A teljes portfólió antiallergén, minimum száz méterig vízálló, és az órákat karcálló zafírüveggel szerelik. A zafír a gyémánt után a második legerősebb anyag. Így az órák a mindennapi használat során karcállóak, karcmentesek maradnak.

Mindegyik modell Svájcban készült, itt szerelték össze, ellenőrizték le azokat, és a felhasznált alapanyagok minimum ötven százaléka svájci.

2016-tól a márka a kínáltát négy különböző világra szedi: megismerhetjük a sportkollekciót és az aquakollekciót (például a búvárórák). Ezeken kívül vásárolhatunk a heavy tage kollekcióból is: a hagyományos, klasszikus megjelenésű órák tartoznak ide. Az urban kollekció pedig teljesen új, a mindennapi élet során használható órákat tartalmazza. A bemutatóterem is a kategóriák szerint van berendezve. 

A Certina órák lenyűgöző világa Önt is várja a Fő tér 24. szám alatt!

Bővebb információ itt!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére