A Balaton-parti rangadót is behúzta a HVSE

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 06., vasárnap •
A szombathelyi röpisek óriási sikert arattak idegenben.
A Balaton-parti rangadót is behúzta a HVSE

A tavalyi bajnokcsapat az előző szezon bronzérmeséhez látogatott. A listavezető szombathelyiek célja a veretlenség megőrzése volt. A találkozó esélyese a helyezések ellenére is a fürediek voltak, akik a nyáron több poszton is megerősítették csapatukat. 

Hiába kezdte jobban a mérkőzést a zöld-fehér együttes, hamar magukra találtak a vendéglátók és könyörtelenül kihasználták a hibákat (1:0). A második szettet eleje is a szombathelyiekről szólt. Merklinné és Bokor ellenállhatatlanok voltak támadásban, ezt pedig a hazaiak időkérése sem tudta megakasztani (1:1). Lendületben maradt a Hali és Mohl-Benesóczky , valamint Fazekas parádés formájának köszönhetően már a vezetést is megszeretzék a szombathelyiek (1:2). Az életben maradásért küzdöttek a fürediek, ezért nagyobb fokozatba is kapcsoltak, bár a zöld-fehérek vezettek a játék túlnyomó részében, sikerült megcsípni a pontot a hazaiaknak (2:2). A döntő játszmát a Haladás kezdte jobban és hiába tett meg mindent a balatonfüredi együttes Bokor nyitásainak és Marton sáncainak kösöznhetően nyerte meg a pontot és a találkozót is a HVSE.

dr. Mucsi Péter vezetőedző:  Izgalmas mérkőzést játszottunk. Egy nagyon jó játékosokból álló, a feljutást célként kitűző, megerősített csapatot sikerült ma legyűznünk. A lányok ismét bizonyították, hogy nagy szívűk van és nehéz helyzetekben is igazi végletekig küzdő sportemberek. Vannak játékelemek, amelyek javításra szorulnak, de kiélezett helyzetben, olyan erényeket csillogtattak a lányok, amelyek bizakodásra adhatnak okot a jövőre nézve.

Szent-Benedek Balatonfüred - Haladás VSE/sportiskola 2:3 
HVSE: Horváth Dóra, Bokor Laura, Mikos Patrícia, Merklin Ferencné, Fazekas Szilvia, Mohl-Benesóczky Anna
Liberok: Farkas Barbara, Zoltán Anna
csere: Varga Réka, Marton Gabriella
Vezetőedző: dr. Mucsi Péter
edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád
jók: Merklin Ferencné, Marton Gabriella, Fazekas Szilvia

 

JUNIOR

Szent-Benedek Balatonfüred - Haladás VSE/sportiskola 1:3
HVSE: Majczán Lili, Horváth Kata, Vécsey Veronika, Sövegjártó Eszter, Varga Réka, Marton Gabriella
Liberok: Farkas Barbara
csere: Zoltán Anna
edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

közösség

további frisss

lap tetejére