Junior kézilabdázók erőfelmérője

frisss.hu • 2014. szeptember 03., szerda •
Augusztus 30-31-ig Kozármislenyben megrendezett I. Tom Market Kézilabda Kupán szerepelt a Haladás VSE junior kézilabdacsapata. Józsa Krisztián junior csapata hosszú és fárasztó edzőtábor után, erőfelmérés céljából érkezett a tornára.
Junior kézilabdázók erőfelmérője

A Siklós KC csapata elleni első mérkőzés nehezen indult, nem igazán találták a lányok a ritmust, de a második játékrészben szép megoldásokkal 31:25-ös gólarányú megérdemelt győzelmet arattak. A Kozármisleny II. csapatát végig vezetve, kiegyensúlyozott teljesítménnyel 22:27-re győzték le. Az utolsó mérkőzésen a Kozármisleny I. felnőtt NBI/B-ben szereplő csapata ellen a kidolgozott helyzetek befejezései már nem sikerültek, ugyanakkor a hazaiak minden lehetőségüket gólra váltották, így a mérkőzést a Haladás 41:25-re elveszítette, így a torna ezüstérmét szerezték meg. A Haladás VSE junior csapatának játékosát Csépke Dominikát választották a mezőny legjobb játékosának!

„A torna kiválóan szolgálta a felkészülésünket. Sikerült lemérnünk, hogy jelenleg hol tartunk és miben kell előrelépnünk. Voltak biztató teljesítmények, az eredmény pedig önbizalmat kell, hogy adjon!”- értékelte a kozármislenyi tornát Józsa Krisztián edző.

közösség

további frisss

lap tetejére