3 dolog, ami simán váláshoz vezethet

Szerző: frisss.hu/nlcafe.hu - Fotó: • 2017. június 24., szombat •
Apróságok, mégis tökre tehetik a házasságodat.
3 dolog, ami simán váláshoz vezethet

Marina Pearson párkapcsolati szakértő szerint bár néhány dolog semmiségnek tűnik, mégis képes arra, hogy szépen lassan teljesen felőröljön akár egy komoly kapcsolatot is.

A szőnyeg alá söpritek a problémákat? Nem véletlenül szerepel ez a lista elején, ugyanis ha a felek mindig magukba tartják a negatív érzéseket, azok hamar felemésztik őket belülről. Ne várjátok meg, míg ehhez a ponthoz értek, inkább beszéljétek meg az aktuális problémáitokat!

Az sem oké, ha valamelyikőtök nem fektet elég energiát a kapcsolatba, mert így könnyen eltávolodhattok egymástól. Fontos, hogy együtt fejlődjetek, tisztába legyetek azzal, épp hol tartotok.

Fotó: rd.com

Ha egy szilárd párkapcsolatot szeretnél fenntartani, akkor elengedhetetlen az őszinte kommunikáció. A vitákat akkor lehet igazán kezelni, ha ismered a másikat és megértéssel állsz hozzá ahelyett, hogy hibáztatnád és haragodban mindenfélét a fejéhez vágnál. Másrészt fontos, hogy szánjatok elég időt a beszélgetésekre, akár egy finom vacsora vagy egy pohár bor társaságában.

Ha szeretnéd feldobni a kapcsolatodat és egy életre meghódítani a párod szívét, akkor katt ide

via

 

közösség

további frisss

lap tetejére