25 népszerű alkalmazás iOS-re

Frisss.hu!itunes.apple.com - Fotó: burningbrush.net • 2017. március 23., csütörtök •
Melyik app szerepel a legtöbb iPhone tulajdonos készülékén?
25 népszerű alkalmazás iOS-re

Facebook

A közösségi oldal nem véletlenül szerepel a listán, hiszen ma már a legtöbb embernek van ilyen profilja, amit legkönnyebben a telefonjáról érhet el. Az előnyeit szerintem nem is kell firtatni, mindenki ismeri és használja az appot.

Google Chrome

A böngészők közül a Google Chrome a leginkább használt az iPhone tulajdonosok körében. Emellett a Google applikációt is sokan szeretik a készülékükön tudni.

Messenger

A Facebook csevegő programja szinte kötelező elem ezen a listán, hiszen a a közösségi oldal appjában már nem tudunk külön üzenetet küldeni, le kell hozzá tölteni a Messengert is.

Youtube

A legnagyobb videómegosztó oldalon bárki órákat el tud tölteni úgy, hogy egy jó kis zenével kezdi, aztán már csak azt veszi észre, hogy cuki cicákat néz. A Youtube segítségével bele láthatsz mások véleményébe és naprakész is lehetsz.

Instagram

A képmegosztó esetében minden a szívecskékről szól. Követheted kedvenc sztárjaid mindennapjait, gondolatait egy-egy fotón keresztül

Fotó: lifewire.com

WhatsApp

A csevegés egy másik népszerű, ingyenes eszköze ez a kis applikáció, és már az SMS-eidet is átirányíthatod ide, hogy egyszerűbben tudd őket kezelni.

Twitter

Egy újabb közösségi oldal, ám itt a karakterlimit gátat szab a hosszas kifakadásoknak. A rövid poénoknak, összefoglalóknak van itt a helye, valamint követketheted kedvenc celebjeid életét.

Skype

A kapcsolattartás legközelebbinek tűnő formája, hiszen ezzel az applikációval telefonon keresztül láthatod a szeretteidet és ismerőseidet.

Spotify

Egy ingyenes módot kínál a Spotify arra, hogy zenét hallgathass. Bármilyen számot, előadót vagy albumot megtalálhatsz vele és unalomig lejátszhatod őket.

Shazam

Megszólal egy jó szám a rádióban, de nem emlékszel, hogy ki énekli vagy mi a szám címe? Ezzel az alkalmazással akár másodpercek alatt beazonosíthatod a dalt, így nem véletlen, hogy olyan népszerű.

Fotó: thenextweb.com

Tinder

Az online randizás egyik legkedveltebb platformja. A közeledben lévő, regisztrált és randizni kívánó embereket megmutatja neked. Az, hogy jobbra vagy balra húzol valakit, már csak rajtad áll.

Pokemon GO

A népszerű videójátékok és anime után a készítők visszahozták sok ember gyerekkorát ezzel a játékkal. A különlegessége, hogy a testmozgásra is rábír, mert ahhoz, hogy elfogj egy pokémont, a lakóhelyed különböző pontjain kell megtalálnod őket.

Viber

Egy másik ingyenes üzenet küldési app, amellyel neten keresztül hívásokat is lebonyolíthatsz. A beszélgetésekhez egyedi háttereket állíthatsz be rajta, ami külön feldobja az élményt.

Nike+ Run Club

Az applikáció segíti az edzésterved. Nyomon követi, amikor elmész futni, valamint személyre szabott tervet készíthetsz vele, hogy elérd a célod. Végigkíséri a fejlődésed, és a barátaiddal is motiválhatjátok egymást ezen keresztül.

Dubsmash

Zenei részletekhez, filmes jelenetekhez, idézetekhez tátoghatsz, mintha a te szádból hangozott volna el a szöveg. Ismerőseiddel megosztva együtt nevethettek a viccesre sikerülteken.

Fotó: macworld.co.uk

9GAG

A mémek melegágya. Rengeteg vicces kép, gif van jelen az appon, amiket maguk a felhasználók töltenek fel. Unaloműzésnek remek, bár vigyázni kell, mert a rossz viccekre hamar rászokhat az ember.

Duolingo

Remek nyelvtanulási lehetőséget biztosít ez az app. Bár magyarok számára csak az angol nyelv elérhető, de rávesz a mindennapos gyakorlásra, és segít fejleszteni a szókincsed.

Snapchat

Speciális effektekkel dobhatod fel szelfijeidet, amiket megoszthatsz ismerőseiddel. Nagy előnye, hogy a képek csak bizonyos ideig láthatóak, bár így is megvan annak a lehetősége, hogy valaki elmenti a képed.

Gmail

Az email-küldés legelterjedtebb alkalmazása. Különböző kategóriákba osztja be az emailjeidet a könnyű átláthatóság érdekében, és a spamekre még csak gondolnod sem kell, mert nem fogsz velük találkozni a főbb emailek között.

Topjoy Napi kupak

Az alkalmazás egyszerűsége ellenére nagyon népszerű. A valódi Topjoyokhoz hasonlóan, most az appon keresztül nézhetsz meg mindennap egy kedves kis üzenetet, ami a kupakban rejlik. Ezt az ismerőseiddel is meg tudod osztani.

Fotó: ios.gadgethacks.com

myMeki

A magyar McDonald’s egyik újítása ez az alkalmazás, amivel a telefonodban nálad lehetnek a mekis kuponjaid. Nagy előnye, hogy egy étteremkeresőt is tartalmaz, amivel könnyen megtalálhatod a hozzád legközelebbi üzletüket.

AliExpress

Az online vásárlók körében az AliExpress appja a legnépszerűbb. Azonnal kiválaszthatjuk a vásárolni kívánt terméket és szinte bármit megtalálhatunk rajta, amit keresünk.

Időkép

Az időjárás-előrejelzésekkel foglalkozó appok között az Időkép került az első helyre. Ezzel az alkalmazással akár az aktuális térképes időjárásnak is utánanézhetsz, mielőtt kimozdulsz otthonról.

Eredmenyek.com

A magyar alkalmazás rengeteg különböző sportág mérkőzéseinek eredményeit kínálja a felhasználó számára, így mindig naprakészek lehetünk a sportok terén. Kiválaszthatjuk kedvenc csapatunkat, amelynek a mérkőzésiről mindig kapunk értesítést.

Scribd

Az app nagy választékban kínál könyveket, hangos könyveket, magazinokat, dokumentumokat olvasásra. Bár a tagságért fizetni kell, mégis nagyon népszerű, mert tagsági díjért cserébe rengeteg könyvet kínálnak.

via itunes.apple.com

közösség

további frisss

lap tetejére