Mi ezt hallgatjuk nyáron

JZS • 2012. július 16., hétfő •
Gyakran halljuk a Frisss FM műsorvezetőitől, hogy „Frisss FM 97.7, mi játsszuk a slágereket”. De vajon mi az ő kedvenc daluk?! A frisss.hu utánajárt a kedvenc nyári slágereknek, és egyet már most elárulhatunk, igazán változatos lista állt össze.

Balról jobbra felül: M. Horváth Nóra,Jagodits Zsuzsa. Alul: Pintér Tamás, Horváth Áron, Simán Klára, Borsodi Zoltán, Farkas Eszter, Farkas Benjámin

Borsodi Zoli a Frisss Reggel műsorvezetője két dalt is említett. Az egyik Adam Lamberttől, a What do you want from me, a másik pedig Edward Maya Stereo Love című felvétele. Végül az utóbbi lett nála a befutó, mert kedvenc kávézójában ez rengeteget szólt tavaly nyáron.

Mikor nekiszegeztük a kérdést Farkas Benjámin hírszerkesztőnek is, elsőként az Ozone Dragostea Din Tei című nótája ugrott be neki. Aztán igazi futballszurkolóként felülírta ezt, és Ricky Martin The cup of life című slágere mellett tette le a garast, ami az 1998-as foci VB hivatalos dala volt.

Farkas Eszti a Frisss FM hírszerkesztője és műsorvezetője sokáig hezitált, mert rengeteg nyári slágert kezdett el sorolni. Végül sikerült meggyőzni, hogy legalább a három legnagyobb favoritot válassza ki: ezek a Mr. Presidenttől a Cocojambo, az UFO-tól a Napolaj, de a kedvenc nyári slágere a Gringo Sztár Télen-nyáron nyár című dala.

Horváth Áronról, a Lazulj velünk! műsorvezetőjéről talán nem is gondolnánk, hogy autóvezetés közben általában Elvis Presleyt hallgat. Kedvenc nyári slágere mégis Kelemen Kabátban Nyári dallama.

Mikor M. Horváth Nórit, a Frisssítő műsorvezetőjét, szerkesztőségvezetőt kérdeztük nyári kedvencéről, akkor először a Ketchup song ugrott be neki, végül mégis Gáspár Laci és Sub Bass Monster közös felvétele, a Fülledt nyár mellett döntött. No, nem azért, mert ez a legjellemzőbb a mostani időjárásra, hanem mert ez tényleg egy ízig-vérig nyári sláger.

Jagodits Zsuzsi, a Frisss Reggel műsorvezetője számára Leann Rimes Can’t fight the moonlight című dala az, ami a kamaszkori nyári bulik emlékét idézi fel, de az abszolút nyári sláger a Summer Jam szerinte.

Kirchknopf Gergő, a Buenos Slágeros műsorvezetője egy Bob Marley dalra szavazott. A Redemption song örök emlék marad számára, mert kedvesével, mikor nászúton voltak, ezt a dalt énekelte nekik a felszolgáló. Méghozzá egy kicsit átköltve a dalt: a "freedom" helyett "free man"-t énekelt a pincér nekik.

Pezenhófer Gyuri kedvence az Animal Cannibals Budapest nyáron című slágere. Annak ellenére is, hogy nem kifejezetten szereti a fővárost, mert mikor ott tanult, mindig hazavágyott a szmog, és a nyüzsgés miatt.

Pintér Tomi, a Retro Café műsorvezetője ezúttal sem hazudtolta meg magát, és egy igazi klasszikust választott: Brian Adams Summer of 69 című felvétele a kedvenc nyári slágere.

Simán Klára hírszerkesztő szintén azok táborát erősíti, akik nem szezonálisan kedvelnek egy dalt, hanem vagy szeretik, vagy nem – évszaktól függetlenül. Hosszas unszolásra aztán sikerült kihúzni belőle, hogy Lady Gaga Pokerface című felvétele a nyári kedvence.

És Ön melyik dalt hallgatja szívesen a nyári napokon? Ha sikerült dönteni, írja meg nekünk, hiszen szombatonként tíztől délig, csak az Önök kedvenc felvételeit játsszuk a Frisss FM 97.7-en! (info@frisss.hu)

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére