Visszatér Brian Griffin, a Family Guy kutyája

F.B. • 2013. december 15., vasárnap •
Vasárnap visszatér Brian Griffin, a Family Guy kutyája, aki három héttel ezelőtt egy végzetes autóbalesetben meghalt. Brian nagy visszatérése december 15-én lesz.
Visszatér Brian Griffin, a Family Guy kutyája

Számtalan petíció és rajongói levél érkezett a szerkesztőkhöz, ám nagyon úgy tűnik, Seth MacFarlane-ék csúnyán megvezettek mindenkit, és előre eldöntötték, hogy vissza fogják hozni a népszerű ebet. A 12. évadból még hátralévő epizódjai között olyan címekkel találkozunk, mint “Brian’s a Bad Father” és „Brian’s Got Back” tehát nagyon is számítanak a folytatásban a világ legnépszerűbb kutyájára.

Brian neve ott van a december 15-i rész stáblistáján, az a címe a résznek, hogy “Christmas Guy”, és az egysoros előzetes szerint “Stewie ördögi tervet sző, hogy megkapja karácsonyra az egyetlen dolgot, amire valóban vágyik”.

A rajzfilm készítői a meglepő fordulattal egy kicsit ki akarták zökkenteni a család életét a megszokott kerékvágásból, és az volt a szándékuk, hogy felrázzák a dolgokat, a rajongók azonban korántsem találták azt viccesnek, hogy kinyírták a kedvencüket. Ezért a Change.org oldalon két nap leforgása alatt több tízezren kezdetek kampányolni Brian megmentéséért. Sőt a petícióhoz kapcsolódóan a Facebook közösségi oldalon is létrehoztak egy oldalt RIP Brian Griffin From Family Guy címmel.

 

közösség

további frisss

lap tetejére