Újra szól A Dal - vajon ki lesz az új Byealex

FrisssFM • 2013. december 13., péntek •
Kétszáznál is több dal érkezett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójára. Tízfős elő-zsűri választotta ki a legjobb harminc produkciót. Ezek január 25-től a köztévén vetélkednek majd a koppenhágai kijutásért.
Újra szól A Dal - vajon ki lesz az új Byealex

A Dal zsűrijében helyet kap a megszokott trió – Rúzsa Magdi, Rákay Philip, Csiszár Jenő - mellett ByeAlex (tavalyi kijutása okán), valamint Kovács Kati, aki Rakonczai Viktor helyére érkezik az ítészek közé.

Tegnap este tették közzé a 30 továbbjutó listáját: ott van többek között a „a voiceos Bublé hasonmás és swingkirály” Gájer Bálint, az ex-Venus-os Varga Zsuzsa, az X-Faktoros Jackson hasomás Lil C, Polyák Lilla színésznő, aki már tavaly is igazán jól szerepet. A botrányhős Oláh Ibolya, Vastag Tamás, a szólókarrierjét mostanában beindító Dér Heni, és meglepő módon a Depresszió. Ott van még a szupermély hangú Pál Dénes, Király Linda, és Király Viktor, valamint a Mystery Gang is. Aztán a voiceos csoda-ikrek Szécsi Saci és Szécsi Böbe, a Belmondo, valamint a tavalyi nagy esélyesek: Kállay Saunders András, Cserpes Laura és a szombathelyiek kedvence, Radics Gigi is.

Ön kit tart a legesélyesebbnek?

közösség

további frisss

lap tetejére