A makói Szűcs Nóra vezetheti a Nagy Gálát

Frisss • 2013. augusztus 07., szerda •
Nyolc jelentkező közül, több feladat teljesítése után választotta ki a zsűri Szűcs Nórát, aki maga is kedveli a komolyzenét. Ő áll majd Mérei Tamás mellett a színpadon, a Vásáry Tamás 80. születésnapjára rendezett hangversenyen, az Iseumi Szabadtéri Játékok záró rendezvényén.
A makói Szűcs Nóra vezetheti a Nagy Gálát

Egy előre megadott szöveg felolvasása után a zsűri kérdéseire válaszoltak a műsorvezető-jelelöltek, majd Mérei Tamás mellett kellett talpraesettségüket bizonyítaniuk a jelentkezőknek. Több mint húszan adták be motivációs levelüket, nyolcukat hallgatta meg élőben is a szakmai zsűri. A világhírű karnagy, Vásáry Tamás mellett Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar vezetője, egy stylist, egy hangmérnök, és egy logopédus is pontozta a lányok produkcióit.

Izgalomból volt bőven, de még a remegő papírok mögül is több tehetségre felfigyeltek. Végül a Makóról Szombathelyre utazó Szűcs Nórának szavazott bizalmat a zsűri. Van már tapasztalata élő műsorvezetésből, és bizony maga is a komoly zene kedvelője és gyakorlója- derült ki a casting során.

A „Vásáry 80” című produkciót augusztus 10-én láthatja-hallhatja a nagyérdemű az Iseumban.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére