Ma 13 éve hunyt el Zámbó Jimmy

JZS • 2014. január 02., csütörtök •
2001. január 2-án mindenkit sokkolt a hír, a "Király" meghalt! Jimmyt a rajongók azóta is szívükben őrzik. A frisss.hu is megemlékezik a magyar sztárvilág egyik legmeghatározóbb alakjáról.
Ma 13 éve hunyt el Zámbó Jimmy

Forrás: www.zeneszöveg.hu

13 éve csepeli otthonában váratlanul érte a halál Zámbó Jimmyt. Állítólag véletlen baleset műve volt - sokan összeesküvés elméleteket is látnak mögötte... Ezzel is magyarázható, hogy pár éve ismét elkezdtek nyomozni a hatóságok, és bár az egyetlen szemtanú módosította tanúvallomását, mégsem nyitották ki újra az ügyet.

 

Már a mindennapjaink része, hogy előbukkan egy bulvárhír a család háza-tájáról. Hol jogdíjon torzsalkodnak, hol emlékkoncertek miatt megy a hiszti. A Wikipédián például az olvasható, hogy Schmuck Andor szocialista politikus volt a személyi menedzsere. Zámbó Krisztián X-Faktor-os szereplése adta meg a kegyelemdöfést az énekes emlékének.

Lehet, hogy nem volt szép, akad, akinek nem jött be a stílusa, de valamit tudott. Mert aki még életében hallotta őt énekelni, az biztosan be tudja fejezni azt a mondatot, hogy „Szemeddel látsz...”

közösség

további frisss

lap tetejére