Korinna megköszönte a támogatást facebook oldalán

Frisss • 2013. június 25., kedd •
Ismét reagált a Vas megyei szépség az őt ért vádakra, a Hajdú házaspár perrel fenyegetőzésére facebook oldalán.
Korinna megköszönte a támogatást facebook oldalán

Kocsis Korinna a továbbiakban nem kíván nyilatkozni a történtekről, ugyanis szerződése titoktartásra inti. Mint arról már korábban beszámoltunk a Vas megyei Kocsis Korinna a neki ítélt koronát nem volt hajlandó még csak a kezébe sem fogni a TV2 A Szépségkirálynő verseny eredményhirdetésén. Tegnap kiderült a jákfai lány ellen nagy valószínűséggel per indul majd - ezt mondta a Borsnak Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető-igazgatója.

Kocsis Korinna ma facebook oldalán az alábbi írást tette közzé ismerőseivel: 

" Nagyon szépen köszönöm azt a hihetelen mértékű szimpátiát és támogató hozzászólást, melyet a Miss Intercontinental Hungary szépségkirálynői címről történő lemondásommal kapcsolatban nyilvánítottatok ki felém. Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan értettétek meg és támogatjátok döntésemet azzal, hogy mellém álltok!

Külön köszönetemet szeretném kifejezni azoknak a tv nézőknek, akik sms szavazataikkal hozzásegítettek ahhoz, hogy a Szépségkirálynő 2013 Közönségdíját én nyerjem. Ez a díj minden esetben sokat kell jelentsen, de most különösen nagy értéke van ebben a helyzetben! NAGYON KÖSZÖNÖM!

A magam részéről a szombati szépségkirálynő választással kapcsolatban a versenyen tett lemondásommal és annak indoklásával lezártnak tekintettem az ügyet, de a versenyt szervező cég több fórumon és médiában is perrel fenyegetett, ezért ez most úgy tűnik nem így lesz. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a Bíróság hivatott eldönteni.

Viszont ahogy eddig sem tudtam, úgy a jövőben sem áll módomban ebben a kérdésben a média részére a szerződéses kötelezettségeim miatt nyilatkozni, miközben ők folyamatosan velem kapcsolatban minden eszközt megragadnak, hogy állításaikat bizonygassák. Így az általuk tett újság és tv nyilatkozatok lejáratásomra irányuló kijelentéseinek stílusával és valóságtartalmával kapcsolatban sem áll módomban a véleményemet a szerződés lejártáig elmondani.

Ezért is kérem, hogy az érintettek ne keressenek engem, hanem foglalkozzanak a győztesekkel, mert ha van mondanivalóm a velem kapcsolatos dolgokról, ahogy azt eddig is tettem, ezután is a privát facebook oldalamon fogom csak barátaimmal és ismerőseimmel megosztani.

Sok sikert kívánok a nemzetközi versenyeken hazánkat képviselő három szépségkirálynőnek, Rákosi Ancsi, Miss World Hungary-nek, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary-nek és Tímár Brigi Miss Intercontinental Hungary-nek! Hajrá Lányok!" - írta Kocsis Korinna facebook oldalán.

közösség

további frisss

lap tetejére