Hollywood és adomány a sulinak

Frisss • 2013. október 28., hétfő •
A filmzenéket felvonultató három este során összegyűjtött pénzt az Aranyhíd-Iskolának adományozta a Savaria Szimfonikus Zenekar.
Hollywood és adomány a sulinak

A Savaria Szimfonikus Zenekar idén ötödször rendezte meg a filmzenéket felvonultató Hollywood Classics-ot. Mindhárom előadásunk telt házas volt, a jegyek már hetekkel a bemutató előtt elfogytak. Idén a rendezvény új elemmel bővült, ez pedig a jótékonykodás. A zenekar lehetőséget biztosított a közönségnek, hogy a helyszínen élethű Shrek és James Bond bábuval fényképezkedjenek. A képeket Budai István fotóművész készítette, melyek megvásárlásával az Aranyhíd Nevelési Oktatási és Integrációs Központ Alapítvány törekvéseit támogatta a közönség.

A kezdeményezést nagy siker koronázta, 2013. október 25-én Radványiné Novák Judit, a Savaria Szimfonikus Zenekarért Alapítvány kuratóriumi elnöke, Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója átadták az összegyűjtött 200.000 Ft-ot Sipos Juditnak, az Aranyhíd Iskola igazgató-helyettesének, valamint Verkes Anitának, a Napház Alapítvány elnökének.

A Napház Alapítvány sokrétű támogatást nyújt az anyaintézménynek, kulturális, sport rendezvényeket támogatnak, de segítik a rászoruló gyermekek kollégiumi ellátását, és sok esetben gyógyászati kiegészítőket is vásárolnak. A Savaria Szimfonikus Zenekar ezúton mond köszönetet mindenkinek, aki segítette a hátrányos helyzetű gyermekek ügyét. 

közösség

további frisss

lap tetejére