Hamis Legot vettek a Tescoban - Ön nem járt pórul?

propeller.hu • 2017. december 29., péntek •
Legalább három vásárló jelezte, hogy különféle Tesco-üzletekben hamisítvány Legót vásároltak karácsony előtt. Mindhárom vásárló drága, 20-30 ezer forintos, Technics-készletet vett, azonban a menő játékkocka helyett kínai másolatok és újságpapír voltak a csomagolásban.
Hamis Legot vettek a Tescoban - Ön nem járt pórul?

A Tesco azt mondta, hogy a két ünnep között megkezdik az eset kivizsgálását, és a pórul járt vásárlók elnézését kérték. Az internetes nyomozás egész sok dolgot kiderített, például azt, hogy a hamisított játékok az eredeti csomagolásnál könnyebbek voltak, illetve, hogy biztosan nem a nyíregyházi Lego-gyárban történt a csalás, hanem valahol később, mert a kínai játékkockák mellett budapesti reklámújságokkal volt kitömve a játékok doboza.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjozsef.tordai.56%2Fposts%2F536146473417577&width=500" width="500" height="585" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Ezt a fajta csalást, amikor egy terméket kivesznek a dobozából, és egy másfajta terméket tesznek a helyére kekszezésnek hívják, mert régebben kekszet töltöttek az üres dobozokba, hogy súlyra jónak tűnjenek a termékek. A pórul járt vevők mind arról számoltak be, hogy drága, 20-30 ezer forintos Technics Legót vásároltak.

közösség

további frisss

lap tetejére