"Bódi Sylvi, Bali, hullámlovaglás" (18+)

HÁ • 2012. március 11., vasárnap •
Nőnap alkalmából megköszöntöttük, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar modellt, Bódi Sylvit, akit körömlakk válogatás közben értünk utol. Túl az unalmas téli hónapokon, kiadta 2012-es naptárját, szörfoktatásra készül Balin és még egy rögtönzött angol órát is tartott nekünk. Hogy kivételesen betekinthetünk-e magánéletébe? Lejjebb kiderül.
Bódi Sylvi, Bali, hullámlovaglás (18+)

Mindenekelőtt, engedd meg, hogy Boldog Nőnapot kívánjak.

Kedves vagy, nagyon köszönöm.

Mennyire tartod fontosnak az ilyen napokat?

Kimondottan nem vagyok Nőnap rajongó, mint ahogy egyik kijelölt ünnepért sem vagyok oda. Ugyanakkor jó ez a nap arra, hogy emlékeztessen minket arra, hogy vannak a nők és tiszteljük őket. Szerintem a Nőnap, az Anyák napja, Valentin nap mind olyan ünnep, ami nem egy napig kell, hogy fontos legyen. Minden napot úgy kell megélni, hogy ezek az emberek érezzék, hogy fontosak számunkra. Jó, hogy van ez a nap, mert emlékeztet minket arra, hogy mennyire csodálatos nők vannak a világon, akárcsak férfiak. Egy igazi férfi minden nap fejezze ki valahogy, hogy mennyi örömmel és tisztelettel tölti el, hogy egy csodálatos hölgy van az oldalán.

(Fotó: bevezetem.hu)

Sok köszöntést kapsz Nőnapkor?

Igen, rengeteget. Legtöbbet virtuálisan telefonon, vagy számítógépen keresztül. Természetesen család, rokonok, ismerősök, barátok megköszöntenek.

Tényleg a macskáiddal pózolsz meztelenül néhanapján?

Volt már, igen. Úgy szokott lenni, mikor reggel felkelek, odajönnek, odabújnak a macskáim hozzám, akkor azt megörökítem. A hivatalos Facebook oldalamra néha ki szoktam rakni. 

(Fotó: kiskegyed.hu)

Naptár?

Megjelent. Szeretnél?

Hol jutok hozzá?

Csak a weboldalamon, vagy a közösségi portálon, a már említett hivatalos, rajongói oldalon.

Sylvi egy korábbi naptár fotózása

Tudjuk, hogy nagykanállal eszed az extrém sportokat. Nem unatkozol a téli hónapokban?

Nem. Kimondottan melós volt ez az eltelt pár hét és elég sok munkám van kilátásban is. Hamarosan, talán már március végén el tudok menni pihenni. Ami nem csak pihenés lesz, hanem munka is, hiszen Balira szerveztem egy szörftábort, ahol a szörfözni vágyó emberkéket fogom tanítani, illetve oktatni a szörf, a hullámlovaglás rejtelmeire. Így össze tudom kötni az extrém sportokat a munkával. A tábor áprilisban startol, úgyhogy már nagyon várom, hogy egy kicsit a melegben legyek.

(Fotó: bevezetem.hu)

Hol lehet jelentkezni erre a táborra?

Miért érdekelne?

Ne vacakolj. Bódi Sylvi, Bali, hullámok. A legjobb hármas.

A legnagyobb közösségi portálon van egy oldalunk. Aminek VIP Surf Tour a neve. Úgy kell írni, hogy t, o, u, r. Angolul van, tudod és ezen az oldalon keresztül próbáljuk népszerűsíteni az eseményt.

(Fotó: bevezetem.hu)

Köszönöm a rögtönzött angol órát. Mi a helyzet pasi fronton?

Magánéleti kérdéseket szabad feltenni, csak válaszok nem fognak rá érkezni. Ez az életemnek olyan területe, amit mindig óvok, akkor is, ha van, akkor is, ha nincs. Erre különböző okaim vannak, így erre a kérdésre sajnos nem tudok választ adni...

közösség

további frisss

lap tetejére