Árulják a Barátok közt házának egyik lakását

Frisss • 2012. október 13., szombat •
Érdekes hirdetésre bukkantunk az interneten. A Barátok közt című sorozatból ismerős házban egy lakást árulnak, csupán 17,6 millió forintért. Ami fontos. A lakóközösség nagyon jó - a hirdetés szerint.
Árulják a Barátok közt házának egyik lakását

Talán mindenkinek ismerős ez a ház. Méghozzá a nagy sikerű Barátok közt című szappanopera főcíméből. A minap bukkantunk rá erre a fotóra az egyik hirdetési portálon. A leírás szerint a 67nm-es két szobás lakás Budapesten a Wekerle szívében, a Kós Károly téren tulajdonosától eladó bérlővel vagy bérlő nélkül.

(Fotó:jofogas.hu)

A lakás a gyönyörűen felújított és parkosított Kós Károly térre néz. A kisvárosi hangulatú téren étterem, cukrászda, élelmiszerbolt található.

(Fotó:jofogas.hu)

A lakás részben felújított. Azonban lehetőség van 1 nappali +2 külön bejáratú hálószobássá alakítani. A lakáshoz egy nagy pince is tartozik, ami 25 négyzetméter. Parkolás a ház belső udvarán lehetséges. A ház több felújítást tervez 2013-ban. A metró 5 perc alatt elérhető busszal.

(Fotó:jofogas.hu)

Annyit egyébként érdemes tudni, hogy a Barátok Közt felvételeinek többségét a Magyar Grundy UFA Kft. műtermében veszik fel, amely a 2006-ban átköltözött a XV. kerületi Késmárk utca és Rákospalotai határút sarkán állt stúdióból Budatéténybe, az RTL Klub központba, a Media Center Campona-ba. A több mint 1000 m2-es stúdiót, és az ezt kiszolgáló helyiségeket kicsivel több, mint 3 hónap alatt építették fel. A külső forgatások helyszínei változóak. A park, amelyet sokszor láthatunk, az a kispesti Kós Károly tér és környéke.

(Fotó:jofogas.hu)

A hirdetés csavarja talán a következő mondat: A lakóközösség nagyon jó. Barátok közt 17,6 millió forintért.smiley

 

közösség

további frisss

lap tetejére