Szombathelyiekkel fizettetnék meg a Gencsapátiban terjesztett újság árát

Vajda • 2021. június 24., csütörtök •
63 millió forint plusz forrást szeretne az LMP korábbi önkormányzati képviselője, jelenleg a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője, Horváth Zoltán. Bár ebből a pénzből több szombathelyi utat is fel lehetne újítani, mégis propagandára költenék a város pénzét.
Szombathelyiekkel fizettetnék meg a Gencsapátiban terjesztett újság árát

Az indok pedig még felháborítóbb, a Savaria Fórumot szeretnék kiterjeszteni olyan vidéki településekre is, mint Vép, Gencsapáti, Balogunyom, Bucsu, Dozmat, Felsőcsatár, Horvátlövő, Nárai, Narda, Pornóapáti, Sé, Torony, Vaskeresztes és Táplánszentkereszt.

A javaslat teljesen érthetetlen.

Miért kell a szombathelyiek pénzét más településekre terjesztett ingyenes újságra költeni?

Mi szükség van erre, mikor több település rendelkezik saját újsággal? Miközben a városvezetés állandóan forráshiányra panaszkodik, úgy tűnik, egyes pártemberek a propagandára nem sajnálják a pénzt.

Talán a véletlenek fura összjátéka, hogy

a fent említett települések között ott van az a 11, melyet nagyon szeretne megnyerni a szintén LMP-s Ungár Péter.

A Savaria Fórum eddig is számos neki kedvező cikket jelentetett meg. De ha egy milliárdos Szombathelyen akar boldogulni, akkor mi szükség helyi adóforintokból támogatni egy egyébként veszteséges lapot?

Nem ez az első botránya a Médiaközpontnak. A korábban politikai okokból kinevezett ellenzéki újságíró, Halmágyi Miklós a gyanú szerint az intézmény bankkártyájával fizetett drága butikhoteles és éttermes számlákat, jelenleg sikkasztás miatt zajlik ellene eljárás. Ungár Péter üzlettársa és propagandistája, Farkas Balázs pedig évi 6 millió forint tanácsadói szerződéssel büszkélkedhetett.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére