Rómában tüntetnek az iskolai genderpropaganda ellen

pestisracok.hu • 2020. október 18., vasárnap •
A baloldal ugyanis pusztítaná a hagyományos családot. Tüntetnek Rómában az ellen a törvényjavaslat ellen, amelynek értelmében Olaszországban büntetnék azokat a szülőket, akik nem engednék el gyermekeiket az iskolákban tartott genderprogramokra. A javaslat értelmében még az is bűncselekmény lehet, ha valaki a hagyományos családmodell mellett érvel – írta a pestisracok.hu a Hír TV-re hivatkozva.
Rómában tüntetnek az iskolai genderpropaganda ellen

A Hír TV munkatársai a római Piazza del Popolóról tudósítottak, ahol nagyszabású tüntetést szerveztek olasz aktivisták a családok védelme érdekében. Az olasz parlamentben 2013 óta vitáznak az LMBTQ-személyek egyre szélesebb jogokhoz juttatásáért. A liberális baloldali Demokrata Pártnak egyelőre az azonos neműek házasságának jogerőre emelését sikerült elfogadtatnia. Már ez ellen is nagyszabású tiltakozásokat szerveztek. A gender-ideológia kötelező oktatásáról és a homoszexuális párok örökbe fogadásának engedélyezéséről azonban idáig nem született döntés. Ezt a folyamatot gyorsítaná fel az Alesandro Zan, Ivan Scalfarotti és Laura Boldrini baloldali és liberális képviselők, egyben LMBTQ-aktivisták nevéhez fűződő törvényjavaslat, amiről a parlament a jövő héten vitázik.

Amennyiben a javaslatot megszavazzák, az új törvény alapján megbüntethetik azokat a szülőket, akik visszautasítják a gender-ideológia iskolai oktatását, és nem engedik meg, hogy gyermekeik részt vegyenek a homoszexualitás iskolai népszerűsítésén. A törvénytervezetet benyújtók azt is büntethetővé szeretnék tenni, ha valaki szerint egy gyermeknek egy anyára és egy apára van szükségük, nem pedig két apára vagy két anyára.

Forrás: Hír TV; Fotó: lifeinitaly.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére