„Ő egy gyönyörű kis csoda” – legyőzte a rákot a bátor 6 éves kislány

• 2023. szeptember 21., csütörtök •
A szülők biztosak voltak az igazukban és ennek köszönheti a kislány az életét.
„Ő egy gyönyörű kis csoda” – legyőzte a rákot a bátor 6 éves kislány

Egy szülő legrosszabb rémálma vált valóra, amikor az orvosok félre diagnosztizálták gyönyörű 6 éves kislányukat. A mindössze hat éves Faith Roberts már hetek óta nem érezte magát jól, fájt a bordája és fáradt is volt. 

Édesanyja ezért elvitte a háziorvoshoz, aki szerint a kislánynak csak húgyúti fertőzése volt és csak a növekedése okozta a fájdalmakat, ám az igazság sokkal rosszabb volt. Fait ugyanis egy daganat miatt szenvedett. 

Mivel a 36 éves Alannah és a 37 éves Andy biztosak voltak abban, hogy nem csalnak a szülői megérzésük, így másodvéleményért elmentek a birminghami gyermekkórházba. Ekkor már Faith tünetei súlyosbodtak, hirtelen alig bírt lábra állni és folyton elesett. 

- Az első jelek szerint az egészet eltávolították, és jóindulatú. Már csak a biopszia megerősítésére várunk. Az egyik gerincvelői idegén volt, és ha ott maradt volna, bénuláshoz vezetett volna, így szerencsénk volt. A Birminghami Gyermekkórház csapata nagyszerű volt. Úgy tűnik, gyakori, hogy az orvosok a gerincben lévő daganatot tévesen növekedési fájdalomnak diagnosztizálják a gyerekeknél, különösen Faith korában, így ez nem meglepő – árulta el az édesanya kislánya megpróbáltatásairól.

A kórházban három napon belül megműtötték a kislányt, hogy eltávolítsák a gerincvelőjéről a daganatot. Faith a beavatkozás nélkül élete végéig lebénult volna. 

- Faith erős maradt. Ő egy gyönyörű kis csoda, és továbbra is inspirál minket. Jól van – árulta el az anya, aki maga is már háromszor győzte le a rákot. Szerinte Faith csodálatos hozzáállása is segítette a gyógyulását. 

A kórháznak most egy új MRI gépre van szüksége, amiért Faith szülei adománygyűjtésbe kezdtek – írja a Mirror. 

Fotó: Pexels
Forrás: borsonline.hu
 

közösség

további frisss

lap tetejére