Natúr szemránckrémmel az élénkebb tekintetért!

szponzorált tartalom (x) • 2022. szeptember 22., csütörtök •
A természetes szépülés megoldható bio szemránckrémek segítségével. Bőrünk varázslatos átalakuláson mehet keresztül a gyógynövények erejével. A kisimultabb szemkörnyéki területért rengeteget tehetünk kifejezetten erre a célra fejlesztett natúr és bio kozmetikumokkal.
Natúr szemránckrémmel az élénkebb tekintetért!

Gránátalma a szemkörnyékápolásban

Az öregedésgátló rutin alapja a bőrünknek megfelelő kozmetikumok napi szintű alkalmazása. A kritikus szemkörnyék ápolására a legideálisabb egy gránátalmás kozmetikum. Például a Bio gránátalma age defence szemránckrém, mely beszerezhető a BIOLA Webshop szemkörnyékápolók, szérumok termékkategóriájából. Bioaktív gyógynövény kivonatok révén segíti a kisimultabb, élénkebb szemkörnyéki bőrállapot megteremtését, fenntartását. 

A dermatológiailag tesztelt szemkönyékápoló kozmetikumok hatóanyagai esetében a bőrgyógyászok által végzett klinikai vizsgálatok szolgálnak bizonyítékul, hogy 8-14 nap alatt feltöltődnek a ráncok, 14-21 nap alkalmazás során a megereszkedett bőrredőket is jóval simábbá varázsolja. A ragyogó, élettel teli tekintet sokkal fiatalosabb megjelenést kölcsönöz. 

A még eredményesebb hatásért érdemes egy specifikus masszázstechnikával meggyorsítani a bőr megújulását! Az energiapontok stimulációja feszesíti a bőrt, ugyanakkor élénkíti, és ellazítja az arcizmok jelentős részét. 

Öregedésgátló masszázstippek

Nulladik lépésként a bőr alapos megtisztítására kell fókuszálni az arcbőrünkhöz leginkább passzoló arctisztítóval! Ezt követően az öblítés után javasolt egy rövid váltózuhanyos arcmosás, a hideg és meleg víz egyenletes váltásával. 

A következő lépés maga az öregedésgátló masszázs, mely során speciális nyomómozdulatokat kell végezni a mutató ujjunkkal. A szem külső pereménél, a szemzugtól fél centiméternyi távolságban a bőrt finoman kifelé kell húzni, mintha megcsípnénk ezt a szakaszt. Ezután a középső ujjunk segítségével bentről kifelé gyengéd nyomó mozdulatokkal átmasszírozzuk a szem alatti területet. 

A táskás bőrterületen célzottan lefelé történő húzásokat is végezhetünk, miközben a szemöldökünket felemeljük, épp úgy, mint amikor csodálkozunk. Ezt körülbelül a kedvenc zeneszámunk feléig célszerű végezni, a fennmaradó időben pedig behunyjuk szemünket, összehúzzuk, ezután elengedjük. Fontos olyan kozmetikumot alkalmazni, amely a nyirokkeringést élénkíti a szemkörnyéket és így elősegíti az ödéma lenyugtatását. Ehhez nagy segítséget adhat, ha a Bio centella puffy eyes control szemkörnyékápolót alkalmazzuk.

Szépségápolási rutin tanácsok 

Az élénkítő masszázs után következhet a szemkörnyékápolás. Ehhez a gyűrűsujjunkat használjuk! Az ápoló kozmetikumot vékony rétegben lágy ütőgető, vagy körkörös mozdulattal masszírozzuk bentről kifelé, egészen a felszívódásig. 

A szemkörnyékápoló krémet követően felvihetjük az éjszakai arckrémünket. Remek választás például a Gyöngyvirág rejuvenáló éjszakai arckrém. Ebből bőségesen vigyünk fel az arcunkra, majd a homlokunkra, nyakunkra és a dekoltázsra is. Ha bio arckrémmel szeretnék kényeztetni a bőrünk, akkor a Bio baobab & ginseng age defence éjszakai arckrém nagy segítségére lehet a negyven év feletti korosztálynak. 

Utolsó lépésként a beauty and lift élénkítő nyomásmasszázs tökéletes lezárása lehet szépségápolási rutinunknak. A masszázs során érintjük a homlok, a szemek, az orr, az arc, az áll és az ajkak területét is. Mindezt kizárólag gyengéd, óvatos mozdulatokkal szabad végezni, különösen a szemkörnyéken, ahol a bőr vékonyabb és sérülékenyebb!
 

közösség

további frisss

lap tetejére