Mit szól hozzá a Terror Háza, hogy náluk járt Bobby, a Dallas sztárja?

mandiner.hu • 2023. szeptember 30., szombat •
Nem Patrick Duffy az első híresség, aki megfordult a tárlatokon – Lucy Liu, Claire Danes, Tom Hanks, Jeremy Irons, Justin Theroux, Robert Pattinson és Ashton Kutcher is járt már a múzeumban.
Mit szól hozzá a Terror Háza, hogy náluk járt Bobby, a Dallas sztárja?

A legendás Dallas egyik főszereplőjét, a Bobby Ewingot alakító Patrick Duffyt is felkérték egy új magyar vígjátékhoz, így jelenleg hazánkban tartózkodik - írta a mandiner.hu. A lap rákérdezett a múzeumnál a látogatásra.

„Alapvetően amikor a telefon csörög, és felkérnek feladatokra, általában New Yorkba vagy Kanadába hívnak forgatni. Amikor a képviselőimhez megérkezett ez a telefon, hogy eljönnék-e Magyarországra, felkaptam a fejem. Érdekelt, de közöltem, hogy szeretném látni előbb a forgatókönyvet” – mondta korábban a Blikknek Patrick Duffy. A lap kérdésére azt is elmondta, sosem tapasztalta, mennyire szerették a nézők a Dallast Magyarországon,

csak most szembesült vele, mit jelentett a sorozat egy posztszocialista országban.

A híres színész – azon túl, hogy meglátogatta az őt szinkronizáló Csankó Zoltánt – a Terror Házába is ellátogatott felesége, Linda Purl színésznő társaságában. A diktatorikus rendszereket bemutató tárlat – elmondásuk szerint – rendkívül nagy hatással volt a színészházaspárra. Távozásukkor még a Terror Háza vendégkönyvébe is írtak néhány sort.

„A very important, moving experience… the world should learn” – fogalmaztak, ami annyit tesz magyarul: 

ez egy nagyon fontos, megindító élmény... amiből a világnak tanulnia kellene”.

A mandiner.hu megkereste a Terror Háza Múzeumot, mert kíváncsiak voltak rá, miként fogadták, hogy a Dallas híressége és párja tiszteletét tette náluk. 

„A Terror Háza Múzeum nagy örömmel fogadta a világhírű színészházaspár, Patrick Duffy és Linda Purl látogatását. Az elmúlt években sokszor köszönthettünk hírességeket múzeumunkban: 

járt nálunk többek között Lucy Liu, Claire Danes, Tom Hanks, Jeremy Irons, Justin Theroux, Robert Pattinson és Ashton Kutcher is, 

akikre egyaránt mély benyomást tettek a látottak” – kaptuk a választ.

Hozzátették: „Az, hogy intézményünket időről időre ismert színészek, közéleti személyiségek keresik fel, és világszerte viszik jó hírünket, bizonyítja, 

hogy a két totalitárius és diktatórikus eszme kegyetlenségeit bemutató, a nyilasok és a kommunisták áldozatainak emléket állító Terror Háza Múzeum méltán az ország egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb múzeuma.” 

Képek: Terror Háza

közösség

további frisss

lap tetejére